rss
A magyar sörkultúrával ismerkedik a Rednex a Budai Várban

A magyar sörkultúrával ismerkedik a Rednex a Budai Várban

A legendás svéd zenekar, a Rednex lesz az egy hónap múlva, augusztus 29-én kezdődő II. Budavári Sörfesztivál külföldi sztárfellépője. Miközben felcsendül a zenekar közel 20 éve népszerű és megunhatatlan slágere, a „Cotton Eye Joe”, a közönség csaknem 200 fajta hazai és nemzetközi, ismert és kevésbé ismert sört és sörkülönlegességet ízlelhet meg, és a tavalyihoz képest kétszer annyi kiváló hazai kisüzemi sörfőzde is képviselteti magát egyedi és különleges ízesítésű söreivel a fesztiválon. Az 5 nap alatt közel 40 zenekar, és több mint 120 fellépő művész szórakoztatja majd a sörkedvelő látogatókat a Budai Várban.

Kulcsinformációk

  • A Rednex 1994-ben robbant be a köztudatba egy amerikai country dal feldolgozásával, a „Cotton Eye Joe”-val. Ezt olyan slágerek követték, mint a “The Spirit of the Hawk” és a “Wish You Were Here”, legutóbbi nagylemezük 2010 végén jelent meg.
  • Fellép többek között a Republic, Ganxta Zolee és a Kartel, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, a Firkin, a Joe Cocker Cover Band, illetve a Paddy & The Rats is.
  • A hagyományos termékeik mellett különlegességekkel várja a látogatókat a HEINEKEN Hungária és a Dreher Sörgyárak, valamint újdonságként a Pécsi Sörfőzde söreit is megkóstolhatják az érdeklődők.
  • Több tucat import sör közül válogathatnak a sörkedvelők, és a tavalyihoz képest kétszer annyi kiváló hazai kisüzemi sörfőzde is képviselteti magát egyedi ízesítésű söreivel, többek között a Gyertyános Sörfőzde, a Brandecker Sörház, a Rizmájer Sörfőzde és a Fóti Kézműves Sörfőzde.

Eredeti sajtóközlemény

A magyar sörkultúrával ismerkedik a Rednex a Budai Várban

Fotó

rednex_foto

VideókKapcsolódó tartalmak

A II. Budavári Sörfesztivál honlapja
A II. Budavári Sörfesztivál Facebook oldala
A Dreher Sörgyárak Zrt. honlapja
A Heineken Hungária honlapja
A Pécsi Sörfőzde honlapja


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr