rss
Gasztrobloggerekkel népszerűsítette Erős Antónia az egészséges táplálkozást

Gasztrobloggerekkel népszerűsítette Erős Antónia az egészséges táplálkozást

Közönségkedvenc diabetikus receptek alapján készült ételeket kóstolt Erős Antónia a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának tankonyháján. Az egészséges táplálkozást népszerűsítő ételek receptjét a Tartsd a szintet! online közösség által meghirdetett diabetikus receptversenyre küldték be ismert hazai gasztrobloggerek. A beérkezett receptekre néhány hét alatt több ezer szavazat érkezett a Facebook-oldal követőitől. A legtöbb szavazatot gyűjtő bloggerek Erős Antóniától, az oldal védnökétől vehették át nyereményüket – a világ egyik legpontosabb vércukormérőjét.

Kulcsinformációk

 • A legnépszerűbb menünek a „BalhÉtterem” blog szerzőjének juhtúrós cukkini-tekercs és epres marcipános praliné összeállítása bizonyult, de szintén nagy népszerűségnek örvendtek a szavazáson a „Farkasélet” és a „Gyémántkonyha” bloggereinek receptjei is.
 • A versenyen részt vevő gasztrobloggerek a díjkiosztón egy-egy hazai gyártmányú vércukormérőt vehettek át a BGF egykori hallgatójától, Erős Antóniától.
 • A beérkezett receptek alapján elkészíthető ételek szénhidrát- és energiatartalmát a Tartsd a szintet! közösség által kifejezetten erre az alkalomra felkért dietetikus szakember ellenőrizte.

A receptversenyen a következő bloggerek vettek részt

 1. Cukroskata: http://cukroskata.blogspot.com/
 2. BalhÉtterem: http://balhetterem.blogspot.com/
 3. Farkasélet: http://farkaselet.blogspot.hu/
 4. Gyémántkonyha http://gyemantkonyha.blogspot.hu/
 5. CH Diéta: http://chdieta.hu/category/receptek/
 6. Colors in the Kitchen: http://www.colorsinthekitchen.com/
 7. Sütisarok: http://sutisarok.blogspot.com/

Az eredeti közlemény

Gasztrobloggerekkel népszerűsítette Erős Antónia az egészséges táplálkozást

Fotók

Videó

Kapcsolódó tartalmak

A Tartsd a szintet! Facebook oldal

Háttérinformáció

A Tartsd a szintet! oldal egy össztársadalmi problémára, a cukorbetegségre kívánja felhívni a figyelmet, a cukorbetegekért jött létre.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr