rss
Középpontban a fenntarthatóság

Középpontban a fenntarthatóság

A Deloitte Magyarország idén is meghirdeti a tavaly megújult, több mint egy évtizedes múltra visszatekintő Zöld Béka Díjat. A díjra Közép-Európa bármely országában bejegyzett vállalat jelentkezhet, függetlenül az üzleti szektortól és a foglalkoztatottak számától.

Kulcsinformációk

  • A díjazott az a közép-európai vállalat lesz, amely az adott év legjobb fenntarthatósági (vagy társadalmi felelősségvállalási) jelentését készíti.
  • A bírálók fő szempontként a GRI (Global Reporting Initiative) által elvárt jelentéstételi irányelvek és tartalmi követelmények figyelembe vételével választják ki a nyertest.
  • A bíráló bizottság a Deloitte Zrt. szakértőiből áll, akik elkötelezettek a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás kérdései, a problémák megoldása iránt.
  • A pályázatok leadásának határideje 2012. október 15, az eredményhirdetésre 2012 novemberében kerül sor.

Az eredeti sajtóközlemény

Középpontban a fenntarthatóság

Fotó

Reiniger Róbert

VideóIdézet

Reiniger Róbert, a Deloitte Zrt. Környezetvédelmi tanácsadás üzletágának igazgatója
“Reményeink szerint a díj nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a régió vállalatainak éves jelentéstételi gyakorlata ne csupán a társaság üzletmenetének pénzügyi vonatkozásait ismertesse.”

Kapcsolódó tartalmak

A Deloitte Zöld Béka Díj pályázati kiírása

Korábbi sajtóanyagok

Céginformáció

A Deloitte-ról
A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, a Szarvas, Falcsik és Társai Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemével és minőségi szolgáltatásaival segíti ügyfeleit abban, hogy megfeleljenek az előttük álló üzleti kihívásoknak. A Deloitte mintegy 195 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.
A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy. A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr