rss
Nagyobb helyszínen, hosszabb ideig, több sörkülönlegességet kínálva tér vissza a kiteljesedett Budavári Sörfesztivál

Nagyobb helyszínen, hosszabb ideig, több sörkülönlegességet kínálva tér vissza a kiteljesedett Budavári Sörfesztivál

Minden szempontból többet nyújt idén a sör magyarországi ünnepe, a Budavári Sörfesztivál. A fesztivál egy nappal hosszabb ideig, nagyobb helyszínen, a tavalyinál is több sörkülönlegességet felvonultatva várja vendégeit 2012. augusztus 29. és szeptember 2. között. A legnagyobb hazai gyárak közül megtalálhatók lesznek a Dreher Sörgyárak és a HEINEKEN Hungária különleges sörei is, de a tavalyihoz képest kétszer annyi kisüzemi sörfőzde is jelezte részvételi szándékát. Szinte az összes, az országban forgalomban lévő importsör is ízlelhető lesz, így a sör ünnepén közel 200 fajta hazai és nemzetközi, ismert és kevésbé ismert sör és sörkülönlegesség lesz kóstolható.

Kulcsinformációk

  • A sör ünnepét idén egy nappal hosszabb ideig, öt napon keresztül, és nagyobb helyszínen – a tavaly jól bevált Hunyadi udvar és az Oroszlános udvar mellett a Savoyai teraszon – rendezik meg.
  • A fesztivál sörnagyköveti tisztségét idén is Aranyosi Péter, a Dumaszínház és a Showder Klub állandó fellépője tölti be.
  • Hagyományos termékeik mellett, különlegességekkel készül a HEINEKEN Hungária és a Dreher Sörgyárak, de újdonságként megtalálhatók lesznek majd a Pécsi Sörfőzde sörei is.
  • A fesztivál öt napja alatt közel 40 zenekar, és több mint 120 fellépő művész garantálja majd a felhőtlen szórakozást.
  • Újdonság, hogy idén kaphatók lesznek két deciliteres kóstoló-adagok is kifejezetten azokra gondolva, akik egy este több sörfajtát is szeretnének megkóstolni.

Az eredeti sajtóközlemény

Nagyobb helyszínen, hosszabb ideig, több sörkülönlegességet kínálva tér vissza a kiteljesedett Budavári Sörfesztivál

Fotók

Videó

Összefoglaló a tavalyi fesztiválrólKapcsolódó tartalmak

A II. Budavári Sörfesztivál honlapja
A II. Budavári Sörfesztivál Facebook oldala
A Dreher Sörgyárak Zrt. honlapja
A Heineken Hungária honlapja
A Pécsi Sörfőzde honlapja


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr