rss
A kiszervezések új formái segíthetik a válságban a növekedésre képes cégeket

A kiszervezések új formái segíthetik a válságban a növekedésre képes cégeket

A közepes méretű, de növekedésre képes hazai cégek többsége ma még fenntartásokkal tekint üzleti folyamatainak kiszervezésére. A bizalmatlanság gyökerei mélyre nyúlnak, az okok között az outsourcing legelterjedtebb formáival kapcsolatos rossz tapasztalatok szerepelnek, hiszen a hagyományos kiszervezéseknél sokszor sem a naprakész információk elérhetősége, sem az ügyfél és szolgáltató közötti teljes transzparencia nem garantált. Az IT-megoldások fejlődésének köszönhetően ma már léteznek ennél hatékonyabb rendszerek is.

Kulcsinformációk

  • A működéshez kapcsolódó adminisztratív feladatok belső munkaigénye a fejlődéssel párhuzamosan megnő a vállalkozásoknál, így a folyamatok kezelése egy idő után már nem lehet hatékony.
  • A probléma helytelen kezelésére példa, amikor a cég a növekvő adminisztrációs terheléssel úgy próbál lépést tartani, hogy átcsoportosítja belső erőforrásait, felduzzasztja adminisztrációért felelős részlegét.
  • Egy jól megtervezett, a napi üzleti működést támogató outsourcing rendszer felépítésével már középtávon is jelentős megtakarítások érhetők el a vállalat számára.
  • Az újabb rendszerek hardveres és szoftveres rendelkezésre állásának biztosítása és az adatbiztonság megteremtésének feladata is a szolgáltatót terheli, ami az erre specializálódott vállalkozásoknál, vagy a komoly outsourcing partnereknél jóval magasabb szinten biztosítható annál, mint amit a folyamatokat kiszervező cég egyébként önmagától megvalósítana.

Az eredeti sajtóközlemény

A kiszervezések új formái segíthetik a válságban a növekedésre képes cégeket

Fotó

Sándor Zsolt

Idézet

Sándor Zsolt, a Deloitte CRS Kft. igazgatója
“Ahogy a döntéshozók számára fontos, hogy cégük összes számviteli, adó- és bérszámfejtési nyilvántartásához szinte pillanatok alatt hozzáférhessenek, úgy jelenthet könnyebbséget egy áttekinthető, jól kereshető adatbázis a könyvvizsgálat, vagy egy-egy hatósági ellenőrzés során is.”

Kapcsolódó tartalmak

Korábbi sajtóanyagok

Céginformáció

A Deloitte-ról
A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási  és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttmûködõ ügyvédi irodánk, az Ember és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemével és minőségi szolgáltatásaival segíti ügyfeleit abban, hogy megfeleljenek az előttük álló üzleti kihívásoknak. A Deloitte mintegy 182 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.
A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülõ jogi személy. A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következõ link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr