rss
Negyedszer nyert aranyérmet Magyarország egyik legnépszerűbb söre Belgiumban

Negyedszer nyert aranyérmet Magyarország egyik legnépszerűbb söre Belgiumban

Idén negyedik alkalommal vívta ki a Monde Selection Nemzetközi Minőségértékelő Intézet elismerését a Kőbányai sör Belgiumban. Hazánk egyik legnépszerűbb sörét neves sörfőzőkből, Michelin-csillagos séfekből, mester sommelier-kből, táplálkozás- és egészségtudományi szakemberekből álló nemzetközi zsűri díjazta aranyéremmel.

Kulcsinformációk

  •  Idén már negyedszer nyerte el a belgiumi Monde Selection Minőségértékelő Intézet aranyérmét a Kőbányai.
  • A Monde Selection független minőségértékelő szervezetként több mint 50 éve vizsgál és értékel fogyasztói termékeket a világ minden tájáról.
  • A zsűrizésben neves sörfőzők, Michelin-csillagos séfek, mester sommelier-k, táplálkozás- és egészségtudományi szakemberek, valamint a legjelentősebb söripari szervezetek képviselői vesznek részt.

Idézetek

Kovács Sándor Lóránt, a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalatfejlesztési igazgatója:

Az elmúlt években egyre nőtt a versenyben részt vevők száma, de az újabb érem is azt bizonyítja, hogy a sörgyártás területén szerzett másfél évszázados tapasztalatunk és folyamatos technológiai fejlesztéseink biztosítják Magyarország egyik legkedveltebb sörének, a Kőbányai sörnek helyét a bővülő mezőny élén. Különösen büszkék vagyunk sikerünkre a Diósgyőr FC-vel való együttműködésünk fényében, hiszen ilyen kiváló csapat, mint a DVTK, aranyérmes sört érdemel.”

Eredeti sajtóközlemény

Negyedszer nyert aranyérmet Magyarország egyik legnépszerűbb söre Belgiumban

Fotók

 (A képekre duplán kattintva a fotók letölthetők.)

Kapcsolódó tartalmak

A Dreher Sörgyárak Zrt. honlapja

A Monde Selection honlapja

Céginformáció

A Dreher Sörgyárak Zrt. számára a nemzetközi hátteret a világ második legnagyobb sörgyártó vállalkozása, a SABMiller csoport biztosítja, amely jelenleg 6 kontinensen, a világ több mint 75 országában van jelen. A vállalatcsoport a fenntartható fejlődés érdekében 10 fő fejlesztési területet határozott meg, amelyek megvalósításában a Dreher Sörgyárak Zrt. is aktív szerepet vállal helyi programok kidolgozásával és megvalósításával. A tíz terület: Fellépés a felelőtlen alkoholfogyasztás ellen; Környezettudatos vízgazdálkodás; Az energiafelhasználás és a szén-dioxid kibocsátás csökkentése; A csomagolás újra használata és újrahasznosítása; Felelős hulladékgazdálkodás; A vállalkozásfejlesztés ösztönzése az értékláncban; Közösségi szerepvállalás; A HIV/AIDS mérséklésének támogatása az érintett területeken; Emberi jogok tiszteletben tartása; Transzparens és etikus üzleti gyakorlat.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr