rss
Csak a sebességbe húztak bele…

Csak a sebességbe húztak bele…

„Én régi motoros vagyok, de alkohollal sosem kockáztatok, Ti se tegyétek!” – hívta fel a figyelmet Talmácsi Gábor, a Dreher Sörgyárak Zrt. felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő rendezvényén.

Kulcsinformációk

  • Talmácsi Gábor látta vendégül és tanította motorozni a Dreher Sörgyárak Zrt. kulturált és felelős alkoholfogyasztás kapcsán tartott játékának nyerteseit.
  • A sportoló a motorozás technikai részleteinek ismertetése mellett a felelős alkoholfogyasztásra is felhívta a figyelmet.

Idézetek

Talmácsi Gábor, világbajnok motorversenyző:

Magyarországon zéró tolerancia van érvényben, azaz tilos az alkoholfogyasztás vezetés előtt, mégis vannak, akik úgy gondolják, hogy egy-két pohár ital belefér. Jó tudni azonban, hogy már ennyi is lényegesen befolyásolja az egyensúlyérzéket, sokkal nehezebbé teszi felmérni a sebességet, növeli a reakcióidőt és emiatt könnyen bajba sodorhatjuk önmagunkat.

Fertetics Mandy, a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok és fenntartható fejlődés vezetője:

Még soha nem motoroztam, így nagy élmény volt számomra, hogy Talmától tanulhattam meg az alapokat. Nagyon szimpatikus volt tőle, hogy világbajnok motorosként sem csak a technikai részletekre koncentrált, hanem arra is felhívta a figyelmet, hogy felelősen vezessünk és soha ne szálljunk motorra, ha alkoholt fogyasztottunk.”

Eredeti sajtóközlemény

Csak a sebességbe húztak bele…

Fotók

(A képekre duplán kattintva a fotók letölthetők.)

VideóKapcsolódó linkek

Alkohol.info.hu - a Dreher felelős alkoholfogyasztás kampányának honlapja

Ésszel iszom -- a Dreher felelős alkoholfogyasztás kampányának Facebook oldala

A Dreher Sörgyárak Zrt. honlapja

A Dreher Sörgyárak Zrt. Facebook oldala

Céginformációk

A Dreher Sörgyárak Zrt. számára a nemzetközi hátteret a világ második legnagyobb sörgyártó vállalkozása, a SABMiller csoport biztosítja, amely jelenleg 6 kontinensen, a világ több mint 75 országában van jelen. A vállalatcsoport a fenntartható fejlődés érdekében 10 fő fejlesztési területet határozott meg, amelyek megvalósításában a Dreher Sörgyárak Zrt. is aktív szerepet vállal helyi programok kidolgozásával és megvalósításával. A tíz terület: Fellépés a felelőtlen alkoholfogyasztás ellen; Környezettudatos vízgazdálkodás; Az energiafelhasználás és a szén-dioxid kibocsátás csökkentése; A csomagolás újra használata és újrahasznosítása; Felelős hulladékgazdálkodás; A vállalkozásfejlesztés ösztönzése az értékláncban; Közösségi szerepvállalás; A HIV/AIDS mérséklésének támogatása az érintett területeken; Emberi jogok tiszteletben tartása; Transzparens és etikus üzleti gyakorlat.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr