rss
A Deloitte idén is keresi a leggyorsabban fejlődő technológiai cégeket

A Deloitte idén is keresi a leggyorsabban fejlődő technológiai cégeket

A Deloitte 2012-ben is várja a technológiai szektor vállalatainak jelentkezését a terület leggyorsabban fejlődő cégeit rangsoroló, közép-európai „Technology Fast 50” versenyre. A regionális megmérettetésre immár tizenharmadik alkalommal kerül sor.

Kulcsinformációk

  • A Fast 50 verseny lehetőséget kínál arra, hogy a vállalkozások komoly nemzetközi összehasonlításban is megmérettessék magukat, és egy esetleges jó helyezéssel kitűnjenek a versenytársaik közül.
  • A részvétel növelheti a fiatal, sikeres vállalkozások ismertségét, a cégeket a jó szereplés a potenciális befektetők és a magasan kvalifikált szakemberek szemében is vonzóvá teheti a piacon.
  • Az elsődleges rangsoron és a Fast 50 díjakon kívül a Deloitte „Rising Star” díjjal jutalmazza a piacon legalább három, de legfeljebb öt éve jelen lévő, leggyorsabban növekvő technológiai vállalatokat.
  • Big 5 díjat kaphatnak azok a cégek, amelyek árbevétele 2011-ben meghaladta a 25 millió eurót.
  • Az idei jelentkezés 2012. július 13-án zárul.

Az eredeti sajtóközlemény

A Deloitte idén is keresi a leggyorsabban fejlődő technológiai cégeket

Fotó

Verbó Zoltán

VideóIdézet

Verbó Zoltán, a Deloitte Technology Fast 50 programjának vezetője
“A részvétel növelheti a fiatal, sikeres vállalkozások ismertségét, a cégeket a jó szereplés a potenciális befektetők és a magasan kvalifikált szakemberek szemében is vonzóvá teheti a piacon. A vállalatok alaposabban megismerhetik a saját iparágukban tevékenykedő cégeket, bővíthetik iparági ismereteiket és fejleszthetik a kapcsolatrendszerüket. “

Kapcsolódó tartalmak

Korábbi sajtóanyagok
Technology Fast 50 weboldal

Céginformáció

A Deloitte-ról
A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 170 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr