rss
Több kényelem és dizájn a tetőtérben

Több kényelem és dizájn a tetőtérben

A piaci trendek azt mutatják, hogy az építkezők, a lakásukat felújítók vagy bővítők egyre inkább igénylik az alapnál többet nyújtó, az egyedibb lakókörnyezet megteremtését szolgáló termékeket, melyek hosszú távon szolgálják a kényelmüket. A VELUX vállalat az idei építkezési szezon kezdetén olyan termékeket vezet be, melyek a tetőtéri ablakok kiegészítőiként e vásárlói igényeket szolgálják ki.

Kulcsinformációk

 • A tetőtéri ablakokra szerelhető redőnyök új generációja májustól kerül forgalomba. A letisztult formatervezés 2012-ben elnyert a világ legjelentősebb dizájn és innovációs díjai közül kettőt, az iF és a red dot díjat.
 • A redőny leeresztett állapot mellett a forró nyári napokon akár 6 fokkal is csökkenheti a beltéri hőmérsékletet és kizárja a fényt. Télen úgy véd a hideg ellen, hogy a redőny burkot képez az ablakon, mellyel a tetőtéri ablak hőszigetelő képessége akár 27%-kal is javulhat.
 • A poliuretán habbal kitöltött alumínium lamellák változatlanul biztosítják a hosszú élettartamot, az eső- vagy jégkopogás, az utcazaj, túlzott nyári hőhatások és az illetéktelen behatolás elleni védelmet, valamint a teljes fényzárást.
 • A VELUX tetőtéri ablakokhoz felszerelhető szúnyogháló mostantól nem csak alumínium sínes, hanem fehér sínes változatban is kapható a harmonikusabb beltéri megjelenésért.
 • Abban az estben, ha elektromos működtetésű VELUX termékeket falra szerelt távvezérlővel szeretnénk működtetni, azt az új illesztőegységgel villanykapcsolónak is álcázhatjuk.
 • A VELUX illesztőegység bármilyen falikapcsolóhoz csatlakoztatható, így az elektromos tetőtéri ablak, felülvilágító kupola, redőny, árnyékoló vagy bármilyen más, io-homecontrol® kompatibilis berendezés irányítása lehetséges – csak meg kell nyomni a kapcsolót.

Eredeti közlemény

Több kényelem és design a tetőtérben

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

A VELUX Magyarország Kft. honlapja

Háttér-információk

A VELUX Magyarország Kft.-ről

A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft.1986 óta van jelen a hazai piacon – a 200 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.

2011-ben a VELUX márka immáron negyedik alkalommal nyerte el az üzleti kommunikáció egyik legrangosabb elismerésének számító Business Superbrands díjat. Az elismeréssel azokat a márkákat tüntetik ki, amelyek joggal szolgálnak rá a vásárlók és az üzleti partnerek bizalmára.

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót, beépítőterméket és távvezérlő elemeket, valamint a tetőbe integrálható napkollektorokat is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termékgyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr