rss
Három éves egészségmegőrző programot indított több mint 1000 munkatársa számára a Kisalföld egyik legnagyobb munkaadója, a VELUX Magyarország Kft.

Három éves egészségmegőrző programot indított több mint 1000 munkatársa számára a Kisalföld egyik legnagyobb munkaadója, a VELUX Magyarország Kft.

Három éves, komplex egészségmegőrző programot indított munkatársai számára a VELUX Magyarország Kft. A tetőtéri ablakok gyártásáról ismert cég a kisalföldi régió egyik legnagyobb munkaadója. A 12 millió forint költségvetésű program célja a több mint 1000 munkatárs testi és lelki egészségének megőrzése, javítása, az egészségtudatos szemléletformálás, valamint mintaértékű, stresszmentes munkakörnyezet biztosítása.

Kulcsinformációk

  • A most induló komplex, Egészségedre! 2012-2014 elnevezésű programmal a vállalat hosszú távon szeretné ösztönözni és segíteni a dolgozókat az egészséges életmód megvalósításában.
  • Az Egészségedre! 2012-2014 program teljes költségvetése körülbelül 12 millió forint, amely a program időintervallumát tekintve évi 4 millió forintot jelent.
  • A hároméves program tematikus évekre oszlik szét: 2012 a dohányzásról való leszokás, 2013 az egészséges táplálkozás, 2014 pedig a stresszkezelés éve lesz.
  • A program tartalmaz  majd tudományos, egészségmegőrzéssel kapcsolatos előadásokat, állandó- és alkalmi sportprogramokat és egyéb rendezvényeket.

Eredeti közlemény

Három éves egészségmegőrző programot indított több mint 1000 munkatársa számára a Kisalföld egyik legnagyobb munkaadója, a VELUX Magyarország Kft.

Idézetek

Vincze Zoltán, a VELUX Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója:

„A VELUX Magyarország Kft. fennállásának eddigi 25 éve során meghatározó volt a kollégák megbecsülése és a folyamatos fejlődésüket célzó kezdeményezések segítése. A jó közérzet és a tartós egészség mind a magánélet, mind a hatékony munkavégzés kapcsán fontos érték. A kiegyensúlyozott, minőségi életvitel közös érdeke a kollégáknak és a vállalatnak. Hiszünk benne, hogy tartósan kiváló minőségű termékeket nagy biztonsággal csak testileg-lelkileg egészséges emberek tudnak előállítani, ezért fektetünk nagy hangsúlyt a megfelelő munkakörülmények biztosítására.”

„Az Egészségedre! 2012-2014 program teljes költségvetése körülbelül 12 millió forint, amely a program időintervallumát tekintve évi 4 millió forintot jelent. Ez az összeg a szemléletformáló és szűrőprogramok, sportesemények mellett megában foglalja a munkakörnyezet folyamatos megújítását is, hogy a kollégák még biztonságosabb és még kellemesebb környezetben dolgozhassanak.”

Fényképek

Kapcsolódó tartalmak

A VELUX Magyarország Kft. honlapja

Háttér-információk

A VELUX Magyarország Kft.-ről

A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft.1986 óta van jelen a hazai piacon – a 200 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.
2011-ben a VELUX márka immáron negyedik alkalommal nyerte el az üzleti kommunikáció egyik legrangosabb elismerésének számító Business Superbrands díjat. Az elismeréssel azokat a márkákat tüntetik ki, amelyek joggal szolgálnak rá a vásárlók és az üzleti partnerek bizalmára.

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót, beépítőterméket és távvezérlő elemeket, valamint a tetőbe integrálható napkollektorokat is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termékgyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr