rss
8 tipp a vállalati flotta hatékonyabb üzemanyag-gazdálkodásához

8 tipp a vállalati flotta hatékonyabb üzemanyag-gazdálkodásához

Közutakkal behálózott világunkban alig találunk olyan üzleti tevékenységet, amelynek ellátásához ne lenne szükség az egyre kisebb mennyiségben rendelkezésre álló üzemanyagra. Az újabb és újabb rekordokat döntögető üzemanyagár érezteti hatását a dráguló termeléstől kezdve, a kereskedelmen át egészen a fogyasztókig. Emiatt jelentősen megnőtt az igény a gépjárművekkel végrehajtott tevékenységek újragondolására és optimalizálására. A Lambda-Com Grouphoz tartozó WebEye szolgáltatásban dolgozó szakemberek tapasztalatai szerint akár 20 százalékos megtakarítás is elérhető néhány szempont figyelembevételével.

Kulcsinformációk

  • A közúti fuvarozási feladatokat is ellátó vállalatok akár 20 százalékos megtakarítást is elérhetnek néhány egyszerű ötlet segítségével.
  • A járműkövető rendszerek automatikusan figyelik, ellenőrzik a gépkocsi adatait,így jelentősen megkönnyítik a fuvarfeladatok optimalizálását.
  • A sofőr is sokat tehet a megfelelő, fogyasztásbarát vezetési stílus kiválasztásával. Tekintettel az útviszonyokra más módszert kíván egy egyenes autópálya, és egy kanyarokkal teli, kevésbé forgalmas útszakasz.

Az eredeti sajtóközlemény

8 tipp a vállalati flotta hatékonyabb üzemanyag-gazdálkodásához

Kapcsolódó tartalmak

VideóIdézet

Bagossy Tamás, a WebEye Magyarország üzletágvezetője
“Egyre több közúti fuvarozással foglalkozó társaság ismeri fel, hogy a járművekkel lebonyolított feladatok tervezését, a teljesítés ellenőrzését és a járművek üzemeltetésének átláthatóságát egy járműkövető szolgáltatás segítségével tudja igazán hatékonyan menedzselni. Alkalmazásukkal pontosan nyomon követhetővé és elemezhetővé válik a gépjárművek helyzete, mozgása, fogyasztása és műszaki állapota. Ezek az adatok pedig elengedhetetlen feltételei a hatékony fuvarszervezésnek.”

Céginformáció

WebEye International Kft.
A WebEye International Kft. az Európa 14 országában jelen lévő Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport tagja. A Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport által kifejlesztett WebEye control a GPS/GPRS technológiát alkalmazva naprakészen, valós időben, a nap 24 órájában teszi lehetővé a jármű álláspontjainak, útvonalának elemzését. A WebEye International Kft. 2006-ban alakult a nemzetközi értékesítés megszervezésére. A cég kiforrott technológiája és szolgáltatói tapasztalata Magyarországon kívül Európa 13 országában érhető el leányvállalatokon, illetve viszonteladó partnereken keresztül.
Bővebb információ: http://www.mywebeye.com/hu


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr