rss
Masterplast ragasztóanyag gyártás indul Romániában

Masterplast ragasztóanyag gyártás indul Romániában

Tovább erősíti kelet-közép-európai regionális vezető pozícióját a hőszigetelőanyag-gyártó és- forgalmazó piacon a Masterplast Nyrt. Az idén 15 éves vállalat a német Schwenk Csoporttól vásárolt sepsiszentgyörgyi ragasztógyárában 2012. március 12-én megkezdi a ragasztóanyag gyártását.

Kulcsinformációk

  • A Masterplast megvásárolta a Schwenk Csoport sepsiszentgyörgyi ragasztógyár egységét.
  • A vállalat 2012. március 12-én megkezdi a ragasztóanyag gyártását.
  • A tavasszal induló termelésnek köszönhetően a Masterplast stratégiailag fontos hőszigetelő rendszerének egyik elemét is gyártja majd Romániában, erősítve ezzel a cég piaci pozícióját.

Idézetek

Tibor Dávid, a Masterplast Nyrt. elnök-vezérigazgatója:

  • A vállalat közép- és hosszú távú tervei között további romániai, ukrajnai, szlovákiai akvizíciók szerepelnek. Terveink szerint a mostani az első, jelentős lépés a további, mind erőteljesebb regionális terjeszkedés és piacnyerés felé.”
  • A Masterplast történetében különösen eseménydús év az idei. E fontos romániai akvizíció mellett a vállalat részvényeinek tavalyi technikai tőzsdei bevezetése után a tervek szerint már ez év első felében az intézményi tőkebevonásra is sor kerül.”

Eredeti sajtóközlemény

Masterplast ragasztóanyag gyártás indul Romániában

Fotók

(A képekre duplán kattintva a fotók letölthetők.)

Kapcsolódó tartalmak

A Masterplast honlapja

Céginformáció

A Masterplast 1997-ben alakult. Mára Kelet-Közép-Európa meghatározó építőipari szigetelőanyag-gyártó és- forgalmazó vállalata, amely 13 országban rendelkezik leányvállalattal, köztük Oroszországban, Ukrajnában és Romániában. A vállalatcsoport forgalmának túlnyomó részét a saját gyártású vagy a saját márkanév alatt bérgyártatott termékek teszik ki.

A vállalat igazgatóságát, illetve igazgatótanácsát nagy üzleti és tőkepiaci tapasztalattal rendelkező üzletemberek – Bojár Gábor, Szőnyi J. András és Dr. Gara Iván – erősítik, akik már három éve változatlan felállásban segítik a cég működését. 2011. november 29-én a PSZÁF engedélyével és a bevezetési kérelem tőzsdei jóváhagyásával megtörtént a cég részvényeinek technikai bevezetése a Budapesti Értéktőzsdére. A technikai bevezetést a társaság tervei szerint 2012-ben tőkebevonás követi.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr