rss
Jelentős újítás a korrózióálló bevonati rendszerek terén: biztos védelem a zord környezeti hatásokkal szemben is

Jelentős újítás a korrózióálló bevonati rendszerek terén: biztos védelem a zord környezeti hatásokkal szemben is

Jeges eső, magas páratartalom, sós levegő, nagy hideg, savas eső, magas kén-dioxid koncentráció és UV sugárzás – csak néhány azok közül a környezeti-időjárási hatások közül, melyek épületeink állagát veszélyeztetik. A Lindab újonnan kifejlesztett, a korábbinál jóval korrózióállóbb bevonati rendszereinek köszönhetően az építkezők immár a Föld szinte bármely pontján saját klimatikus viszonyaiknak megfelelő bevonatot választhatnak ingatlanjuk tökéletes védelme érdekében, legyen szó akár vízelvezető rendszerről, tetőfedésről vagy homlokzatok burkolásáról. 

Kulcsinformációk

  • A Lindab egy a korábbinál jóval korrózióállóbb bevonati rendszert fejlesztett ki.
  • Az acélmagra új összetételű horganyréteg kerül, mely még a különösen kritikus élkorrózióval szemben is magas fokú védelmet biztosít.
  • Az új bevonati rendszer az UV sugárzást is hatásosabban semlegesíti, így a Lindab építőipari elemek ragyogó színe még tovább megmaradhat.
  • A forradalmi összetételnek köszönhetően az alapanyag környezeti terhelése is csökken.
  • A különböző földrajzi viszonyoknak megfelelően a Lindab három, különböző típusú bevonati rendszert – Classic, Premium, Elite – kínál.

Idézet

Kotormán István, a Lindab fejlesztési és oktatási vezetője:

Az új, Lindab Coating System bevonati rendszerek titka a rétegek közti tökéletes illeszkedés, tapadás. Az acélmagra folyamatos kutatások eredményeként új összetételű horganyréteg kerül, mely még a különösen kritikus élkorrózióval szemben is kivételesen magas fokú védelmet biztosít. Erre a felületre ezután többrétegű alapozó kerül, végül egy rendkívül ellenálló színes külső bevonattal tesszük még időt állóbbá és egyben esztétikussá az anyagot.” 

Eredeti sajtóközlemény

Jelentős újítás a korrózióálló bevonati rendszerek terén: biztos védelem a zord környezeti hatásokkal szemben is

Fotók

 (A képekre duplán kattintva a fotók letölthetők.)

Videó

 

Kapcsolódó tartalmak

A Lindab honlapja

Bővebb információ a Lindab bevonati rendszerekről

Céginformációk

A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz finomacéllemezből a Ventiláció és Profil üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 30 országában.
A Lindab hazánkban az első cég volt, amely a vékonyfalú horganyzott acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat a hazai követelményeknek és műszaki előírásoknak megfelelő, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a közép-kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr