rss
Hosszabbítás 2016-ig: A VELUX Cégcsoport újabb három évre a Férfi Kézilabda Bajnokok Ligájának névadó szponzora

Hosszabbítás 2016-ig: A VELUX Cégcsoport újabb három évre a Férfi Kézilabda Bajnokok Ligájának névadó szponzora

A VELUX Cégcsoport 2010-ben vált a legjelentősebb európai kézilabda-mérkőzéssorozat fő támogatójává. Az elmúlt szezonban több százmillió nézőt vonzó bajnokság szponzorációs megállapodását a két fél az együttműködés félidejében újabb három évvel, 2016-ig hosszabbította meg. Az elkövetkező négy évben a bajnokság hivatalos neve továbbra is VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája marad.

Kulcsinformációk

  • 2016-ig hosszabbította meg a VELUX Cégcsoport és az Európai Kézilabda Szövetség marketingszervezete az először 2010 őszén aláírt, három évre szóló szponzorációs megállapodását.
  • A VELUX EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligájának 2010/2011 évada kiemelkedően népszerű volt, a 148 mérkőzést több száz millióan követték a helyszínen vagy a televízióban, az eseményt figyelemmel kísérő nézők száma szezonról szezonra gyarapszik. Az együttműködés egyértelmű sikertörténetként írható le mind a VELUX Cégcsoport, mind az Európai Kézilabda Szövetség számára.
  • Az európai kontinens 24 kézilabda csapata szeptembertől májusig mérkőzik meg a legjobb négy közé jutásért, a VELUX EHF FINAL4-ba kerülésért.
  • A döntő Kölnben kerül megrendezésre május 26. és 27 között, amelyre a VELUX Cégcsoport 800 partnerét is vendégül látja.
  • A helyszínen 20.000 kézilabda rajongó szurkolhat majd a legjobbaknak, a TV-közvetítéseket pedig 300 millió sportbarát követheti.

Eredeti közlemény

Hosszabbítás 2016-ig: A VELUX Cégcsoport újabb három évre a Férfi Kézilabda Bajnokok Ligájának névadó szponzora

Idézet

Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. értékesítési vállalatának ügyvezetője:

Hiszünk benne, hogy a siker az élet bármely területén elsősorban elhivatottságon, folyamatos fejlődni akaráson és természetesen a tehetségen múlik. Aki eredményeket és tartós megbecsülést kíván elérni, csakis a legjobbal elégedhet meg, legyen szó minőségi termékek előállításáról, fejlesztéséről, vagy profi sportról. Ez a gondolkodás vállalati kultúránk egyik legfontosabb eleme, ezért fontos számunkra, hogy a hasonló elveket más területen is támogassuk. Az EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája és cégcsoportunk együttműködése kiváló példája e gondolkodásnak.”

Fényképek

Videó

Kapcsolódó tartalmak

Megkezdődött a VELUX EHF Kézilabda Bajnokok Ligájának 2011/2012-es szezonja: a 24 csapat 148 mérkőzésén több százmillió néző várható (közösségimédia-közlemény)

A VELUX Cégcsoport lett a Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája névadó szponzora (közösségimédia-közlemény)

A VELUX Champions League honlapja

A VELUX Magyarország Kft. honlapja

Háttér-információk

A VELUX Magyarország Kft.-ről

A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft.1986 óta van jelen a hazai piacon – A harmadik legnyereségesebb építőipari vállalat. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.

2011-ben a VELUX márka immáron negyedik alkalommal nyerte el az üzleti kommunikáció egyik legrangosabb elismerésének számító Business Superbrands díjat. Az elismeréssel azokat a márkákat tüntetik ki, amelyek joggal szolgálnak rá a vásárlók és az üzleti partnerek bizalmára.

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót, beépítőterméket és távvezérlő elemeket, valamint a tetőbe integrálható napkollektorokat is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termékgyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com.www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr