rss
A PwC csatlakozott elsőként a BGF vállalati ösztöndíjalapjához

A PwC csatlakozott elsőként a BGF vállalati ösztöndíjalapjához

Egymillió forinttal támogatja a PwC Magyarország, a négy nagy üzleti tanácsadó cég egyike a Budapesti Gazdasági Főiskola Biztos Jövő Ösztöndíjprogramját. A felsőoktatási intézmény az év elején hívta életre 14 millió forintos ösztöndíjalapját, melyre a legjobb tanulmányi eredményt elérő gazdaság-, illetve társadalomtudományi alapképzésre jelentkező önköltséges hallgatók pályázhatnak a 2012/2013-as tanévtől kezdődően. A programba bekerülő hallgatók az önköltségi díj teljes összegét, vagy 50 százalékát kaphatják vissza.

Kulcsinformációk

 • Egymillió forinttal támogatja  a PricewaterhouseCoopers a Budapesti Gazdasági Főiskola Vállalati Ösztöndíjalapját.
 • A BGF Biztos Jövő Ösztöndíjprogramja három pilléren nyugszik:
  • Főiskola kari bevételei: 10 millió forint évente,
  • Hallgatói Önkormányzati Alap: 4 millió forint évente,
  • Vállalati Ösztöndíjalap: első csatlakozó a PwC Magyarország 1 millió forinttal

Idézetek

Sándorné dr. Kriszt Éva, a BGF rektora:

Örömünkre szolgál, hogy Magyarország egyik legnagyobb adó- és üzleti tanácsadó cége, a PricewaterhouseCoopers csatlakozott elsőként Vállalati Ösztöndíjalapunkhoz. Reményeink szerint ez utat nyit majd a vállalati, gazdasági élet más szereplői felé is, és hamarosan tovább bővülhet támogatóink köre.”

Lőcsei Tamás, a PwC cégtársa:

Hosszú évek óta számos gyakornok érkezik hozzánk a Budapesti Gazdasági Főiskoláról, akikkel nagyon elégedettek vagyunk. Együttműködésünk mindig is szoros volt az intézménnyel, ezért is követtük figyelemmel az idei felsőoktatási keretszám-módosítást. Mivel a gazdasági képzések esetében meghatározott állami ösztöndíjas helyek száma visszaesett, úgy döntöttünk, hogy a BGF Vállalati Ösztöndíjalapján keresztül támogatjuk azon tehetséges önköltséges hallgatók képzését, akikre később akár munkatársakként is számíthatunk.

Eredeti sajtóközlemény

A PwC csatlakozott elsőként a BGF vállalati ösztöndíjprogramjához

Fotók

(A képekre duplán kattintva a fotók letölthetők.)

Videó


Kapcsolódó tartalmak

A BGF honlapja

A BGF Facebook oldala

A PwC honlapja

A PwC Facebook oldala

Intézményi és céginformációk

Budapesti Gazdasági Főiskola

Magyarország legnagyobb, mintegy 20 ezer hallgatót képező főiskolája, a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) 2000. január elsejétől a három jogelőd intézmény – a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola, a Külkereskedelmi Főiskola, valamint a Pénzügyi és Számviteli Főiskola – összevonásával alakult meg. A jogelőd intézményekben végzettek, illetve az elmúlt években BGF-es oklevelet szerzők a hazai munkaerőpiac legelismertebb, legkeresettebb szakemberei, számosan közülük a magyar társadalom és gazdaság vezető személyiségei.
Budapesti Gazdasági Főiskola küldetése az, hogy az üzleti tudományokban, valamint a kapcsolódó tudományágak területén az alapképzés, a mesterképzés, a szakirányú továbbképzés és egyéb felsőfokú szakképzés szintjén az ország és a kelet-közép-európai térség egyik vezető gazdasági felsőoktatási intézménye legyen.
A Budapesti Gazdasági Főiskola 2010 májusában a Felsőoktatási Minőségi Díj elismerésben részesült a minőségfejlesztés terén elért kiemelkedő eredményeinek elismeréséül, míg 2011 júniusában tagságot kapott az Európai Egyetemek Szövetségében (EUA), mely Európa vezető felsőoktatási szervezete.

PwC Magyarország

A világ 158 országában jelenlévő PwC hálózat 169 ezer szakértője minőségi könyvvizsgálati, adó és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt, hozzásegítve ügyfeleit a számukra fontos értékek megteremtéséhez. Iparág specifikus könyvvizsgálati, adó- és pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokkal segítjük ügyfeleinket összetett üzleti problémák megoldásában, és abban, hogy mérhető módon legyenek képesek érték teremtésére. Fő feladatunk, hogy tanácsadói szolgáltatásainkkal üzleti partnereink eredményességét növeljük, üzleti sikereiket elősegítsük.
A PwC Magyarország immár több mint 20 éve a cég budapesti irodájában, tavaly óta pedig győri irodájában dolgozó tanácsadói segítségével meghatározó szereplőként járul hozzá a magyarországi vállalatok sikeres működéséhez és fejlődéséhez. A folyamatos növekedésnek és a piacvezető szerepnek megfelelően mára több mint 600 munkatárs dolgozik a PwC magyarországi irodáiban.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr