rss
Államilag támogatott helyek és saját ösztöndíjprogram várja a jelentkezőket a BGF Salgótarjáni Intézetben

Államilag támogatott helyek és saját ösztöndíjprogram várja a jelentkezőket a BGF Salgótarjáni Intézetben

Három alapképzési szakon és öt felsőfokú szakképzéssel várja idén is a BGF Pénzügyi és Számviteli Kar salgótarjáni Intézete a jelentkezőket – derült ki az intézmény nyílt napján. Sándorné dr. Kriszt Éva, a Főiskola rektora nyitóelőadásában kiemelte: a legjobb tanulmányi eredményt elérő önköltséges képzésre felvételt nyert hallgatók támogatására a BGF ösztöndíjalapokat hozott létre.

Kulcsinformációk

  • Három alapképzési szakon (Gazdálkodási és menedzsment, Gazdaságinformatikus, valamint Pénzügy és számvitel), továbbá öt felsőfokú szakképzésen (Adóigazgatási szakügyintéző, Banki szakügyintéző, Idegenforgalmi szakmenedzser, Pénzügyi szakügyintéző és Web programozó) várja a jelentkezőket a BGF Pénzügyi és Számviteli Karának Salgótarjáni Intézete.
  • Állami ösztöndíjas formában a felsőfokú szakképzéseken és a gazdaságinformatikus alapképzésen tanulhatnak a hallgatók, míg gazdaságinformatikus alapképzési szakon részösztöndíjas formában történő tanulásra is van lehetőség.
  • Az önköltséges gazdaság-, illetve társadalomtudományi képzésre felvételt nyert diákok a BGF Biztos Jövő Ösztöndíjprogramjára pályázhatnak.

Idézet

Sándorné dr. Kriszt Éva, a BGF rektora:

“Minden Nógrád megyei, illetve a régióban tanuló diákot bátorítanék, jelentkezzen a Salgótarjáni Intézet képzéseire, hiszen itt, Salgótarjánban magas képzési színvonalon, de a fővárosi intézményekhez képest jóval alacsonyabb önköltségi díjjal, családjukhoz és barátaikhoz közel szerezhetnek piacképes diplomát.”

Eredeti sajtóközlemény

Államilag támogatott helyek és saját ösztöndíjprogram várja a jelentkezőket a BGF Salgótarjáni Intézetben

Fotók

Sándorné dr. Kriszt Éva

Nyílt nap1 Nyílt nap2

Videó

 


Kapcsolódó tartalmak

A BGF PSZK Salgótarjáni Intézetének honlapja

A BGF honlapja

A BGF Facebook oldala

Intézményi információk

Magyarország legnagyobb, mintegy 20 ezer hallgatót képező főiskolája, a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) 2000. január elsejétől a három jogelőd intézmény – a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola, a Külkereskedelmi Főiskola, valamint a Pénzügyi és Számviteli Főiskola – összevonásával alakult meg. A jogelőd intézményekben végzettek, illetve az elmúlt években BGF-es oklevelet szerzők a hazai munkaerőpiac legelismertebb, legkeresettebb szakemberei, számosan közülük a magyar társadalom és gazdaság vezető személyiségei.
Budapesti Gazdasági Főiskola küldetése az, hogy az üzleti tudományokban, valamint a kapcsolódó tudományágak területén az alapképzés, a mesterképzés, a szakirányú továbbképzés és egyéb felsőfokú szakképzés szintjén az ország és a kelet-közép-európai térség egyik vezető gazdasági felsőoktatási (főiskolai) intézménye legyen.
A Budapesti Gazdasági Főiskola 2010 májusában a Felsőoktatási Minőségi Díj elismerésben részesült a minőségfejlesztés terén elért kiemelkedő eredményeinek elismeréséül.
A Budapesti Gazdasági Főiskola tagja az Európai Egyetemek Szövetségének (EUA) és az európai gyakorlatorientált képzést folytató felsőoktatási intézményeket tömörítő EURASHE-nak.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr