rss
A MagyarBrands díjas Concorde elemzőitől érkeztek a legjobb ajánlások 2011-ben

A MagyarBrands díjas Concorde elemzőitől érkeztek a legjobb ajánlások 2011-ben

A Bloomberg adatai szerint a Concorde Értékpapír Zrt. elemzői bizonyultak a legjobbnak az egyes hazai és regionális részvényekre kiadott, intézményi ügyfeleknek készülő elemzői ajánlások alapján. Emellett a cég története során másodszor a MagyarBrands címet is elnyerte.

Kulcsinformációk

  • A Bloomberg az intézményi ügyfeleknek készülő, elemzői ajánlásokat értékelő adatai alapján a Concorde vállalati elemzői kiváló eredményeket értek el a tavalyi év során.
  • A 21 általuk követett cég közül a Concorde munkatársai relatív ajánlásai 11 esetben bizonyultak a legjobbnak a teljes mezőnyben.  Abszolút hozamú ajánlások terén 8 elemzett társaság esetében előzték meg a versenytársak teljesítményét, míg 5 cég esetében mindkét kategóriában a Concorde szakemberi bizonyultak a legjobbnak.
  • A Concorde vezető elemzője, Gyurcsik Attila az OTP lengyel megfelelőjének tekinthető PKO BP-re vonatkozó ajánlásaival mintegy 15%-os hozamot lehetett elérni, míg Vágó Attila elemző a lengyel PKN Orlenre adott ajánlásának megfogadásával pedig közel 36%-os nyereség volt realizálható.
  • Értékes hazai díjjal is gazdagodott 2011-ben a Concorde Zrt. A Superbrands bírálói tavaly második alkalommal jutalmazták külön a magyar márkákat a MagyarBrands díjjal. A kitüntetést olyan hazai márkáknak ítélték, melyek termékei, szolgáltatásai a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.
  • Minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték a Concorde Zrt-t arra, hogy a TOP150 fogyasztói/ TOP80 üzleti márka egyike legyen, és megkapja a MagyarBrands díjat.Ez a díj a Concorde 43. díja, amelyből 14 az elemzők kiválóságát, 29 pedig a Concorde teljesítményét ismerte el. 

Eredeti sajtóközlemény

A MagyarBrands díjas Concorde elemzőitől érkeztek a legjobb ajánlások 2011-ben

 Grafikon

Concorde elemzői eredmények

Idézet

Pál Árpád, a Concorde Értékpapír Zrt. vezérigazgatója:

„Büszkék vagyunk elemzőink kimagasló eredményére, amit tökéletesen illusztrál a Bloomberg adatsora is. A Concorde rendelkezik a legnagyobb hazai pénzügyi elemző csapattal és elfogultság nélkül mondhatom, hogy egyben a legkiválóbbal is. Azon dolgozunk a 2012-es év során, hogy hasonlóan jó lehetőségekkel és ajánlásokkal szolgálhassuk ki minél szélesebb körben az ügyfeleinket.”

Kapcsolódó tartalmak

A Concorde honlapja

Európa válságban – A Concorde 2011-ről és 2012 kihívásairól

Céginformáció

A Concorde Értékpapír Zrt.
A Concorde Magyarország vezető független befektetési banki tevékenységet végző társasága, melyet 18 éve indítottak el magyar tulajdonosai, és ez idő alatt egy kereskedéssel és elemzéssel foglalkozó pénzügyi cégből vált integrált befektetési szolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoporttá. A Concorde Értékpapír Zrt. a Budapesti, Frankfurti és Varsói Értéktőzsde és a Befektetési Szolgáltatók Szövetségének tagja.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr