rss
Új képzések, állami ösztöndíjas helyek a BGF zalaegerszegi karán

Új képzések, állami ösztöndíjas helyek a BGF zalaegerszegi karán

Jelentősen bővül a Budapesti Gazdasági Főiskola zalaegerszegi Gazdálkodási Karának képzési kínálata. A most felvételizők már közszolgálati, illetve gazdaságinformatikus alapképzési szakot, valamint levelező munkarendben pénzügy mesterképzést is választhatnak. A Főiskola az új képzések mindegyikén hirdet állami ösztöndíjas helyeket. Dr. Solt Katalin dékán kiemelte, érdemes a zalaegerszegi Gazdálkodási Karra jelentkezni, hiszen az intézmény modern infrastruktúrával, jó kollégiumi ellátással rendelkezik, emellett önköltségi díjai sokkal kedvezőbbek a fővárosi intézményekénél.

Kulcsinformációk

  • Közszolgálati, illetve gazdaságinformatikus alapképzési szakot, valamint levelező munkarendben pénzügy mesterképzést indít szeptembertől a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg
  • Az új szakok mellett a Kar öt felsőfokú szakképzésén (banki szakügyintéző, idegenforgalmi szakmenedzser, pénzügyi szakügyintéző, számviteli szakügyintéző, web programozó) is várhatóan lehet állami ösztöndíjas formában tanulni.
  • Az önköltséges gazdaság-, illetve társadalomtudományi képzésre felvételt nyert hallgatók támogatására a BGF ösztöndíjalapokat hozott létre, melyek keretében a legjobb tanulmányi eredményt elérő önköltséges hallgatók az intézménytől a képzési díj teljes összegét, vagy 50 százalékát kaphatják vissza.

Idézet

Dr. Solt Katalin, a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg dékánja:

Bízunk benne, hogy a régió munkaerő-piaci szükségleteinek figyelembevételével elindított képzéseink tovább növelik a Zala megyei és a szélesebb vonzáskörzetben élő diákok érdeklődését Karunk iránt. Képzéseink mellett szól az is, hogy a fővárosi intézményekhez képest jóval alacsonyabb önköltségi díjakkal, családjukhoz és barátaikhoz közel, modern infrastruktúra és jó kollégiumi ellátás mellett tanulhatnak hallgatóink most és vállalhatnak munkát később.”

Eredeti sajtóközlemény

Új képzések, állami ösztöndíjas helyek a BGF zalaegerszegi karán

Fotók

 (A képekre duplán kattintva a fotók letölthetők.)

Kapcsolódó tartalmak

A BGF Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg honlapja

A BGF honlapja

A BGF Facebook oldala

Intézményi információk

Magyarország legnagyobb, mintegy 20 ezer hallgatót képező főiskolája, a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) 2000. január elsejétől a három jogelőd intézmény – a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola, a Külkereskedelmi Főiskola, valamint a Pénzügyi és Számviteli Főiskola – összevonásával alakult meg. A jogelőd intézményekben végzettek, illetve az elmúlt években BGF-es oklevelet szerzők a hazai munkaerőpiac legelismertebb, legkeresettebb szakemberei, számosan közülük a magyar társadalom és gazdaság vezető személyiségei.
Budapesti Gazdasági Főiskola küldetése az, hogy az üzleti tudományokban, valamint a kapcsolódó tudományágak területén az alapképzés, a mesterképzés, a szakirányú továbbképzés és egyéb felsőfokú szakképzés szintjén az ország és a kelet-közép-európai térség egyik vezető gazdasági felsőoktatási (főiskolai) intézménye legyen.
A Budapesti Gazdasági Főiskola 2010 májusában a Felsőoktatási Minőségi Díj elismerésben részesült a minőségfejlesztés terén elért kiemelkedő eredményeinek elismeréséül.
A Budapesti Gazdasági Főiskola tagja az Európai Egyetemek Szövetségének (EUA) és az európai gyakorlatorientált képzést folytató felsőoktatási intézményeket tömörítő EURASHE-nak.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr