rss
Új területtel bővíti tanácsadási szolgáltatásait a Deloitte

Új területtel bővíti tanácsadási szolgáltatásait a Deloitte

A Deloitte hazai irodája a közelmúltban számviteli és adminisztratív szolgáltatásokkal bővítette tanácsadói profilját. Ennek oka az egyre növekvő piaci igény arra, hogy a vállalatok egyes feladatok kiszervezésével hatékonyabbá tegyék a működésüket, illetve az, hogy egyre több ügyfél szeretne számviteli, adózási, jogi és adminisztratív szolgáltatásokat egy helyen, egyetlen tanácsadótól kapni.

Kulcsinformációk

  • A Deloitte CRS Kft. könyvelési, adóbevallás-, és jelentéskészítési valamint bérszámfejtési és egyéb üzleti adminisztrációt támogató szolgáltatásokra specializálódott.
  • A céget a Deloitte hazai irodája a magyar piacon széleskörű tapasztalattal rendelkező Bipros Kft. korábbi szakembereivel közösen hozta létre.
  • A vállalkozások egyes funkciók kiszervezésével csökkenthetik saját adminisztratív feladataikat, és fő üzleti tevékenységükre összpontosíthatnak.
  • Az új vállalkozás által alkalmazott technológiai megoldás segítségével „papírmentes” működés valósítható meg a cégek egyedi igényeihez igazodva.
  • A Deloitte új tanácsadói csapatát Sándor Zsolt, a Bipros Kft. korábbi partnere vezeti, Győrfi Zoltán, a cég másik tulajdonosa pedig a Deloitte szenior menedzsereként folytatja munkáját.

Az eredeti sajtóközlemény

Új területtel bővíti tanácsadási szolgáltatásait a Deloitte

Fotók

Kövesdy Attila Győrfi Zoltán Sándor Zsolt

Idézet

Kövesdy Attila, a Deloitte Zrt. vezető partnere
“A Deloitte ezzel a lépéssel bővíti tovább személyre szabott, helyi és regionális szintű elvárásoknak megfelelő szolgáltatásainak a körét, melyeket a hatékonyabb vállalati működés támogatása érdekében nyújt hazai és nemzetközi ügyfeleinek.”

Kapcsolódó tartalmak

Bővebben a szolgáltatásról

Korábbi sajtóanyagok

Céginformáció

A Deloitte-ról

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 170 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.

A Deloitte Zrt. 2011-ben az International Tax Review nemzetközi adózási szaklap döntésének értelmében az év adótanácsadó cége Magyarországon.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr