rss
Másfél milliárd eurós lehetőség nyílhat meg a japán és a dél-koreai piacra belépő magyar cégek előtt

Másfél milliárd eurós lehetőség nyílhat meg a japán és a dél-koreai piacra belépő magyar cégek előtt

Az Európai Bizottság ismét meghirdeti „Executive Training Programme (ETP) in Japan and Korea” elnevezésű vezetőképzési programját. A japán és a dél-koreai üzleti kapcsolatokat építő magyar cégek előtt a program segítségével olyan piacok nyílhatnak meg, amelyek értéke 2020-ra akár az évi 1,5 milliárd eurót is elérheti. A program hazai koordinátora a Deloitte Zrt.

Kulcsinformációk

  • Az elmúlt harminc év során az ETP program kiemelt szerepet játszott az uniós cégek Japánban és Dél-Koreában történő terjeszkedésében.
  • A program segítséget nyújt a távol-keleti országokban elterjedt üzleti gyakorlat megismerésében, valamint a kereskedelmi kapcsolatok kialakítását megnehezítő nyelvi és kulturális korlátok leküzdésében.
  • A tréningprogram részben Londonban, részben pedig Japánban/Koreában zajlik majd és részét képezi egy 12 hetes gyakorlat is, melyet a résztvevők japán és koreai vállalatoknál tölthetnek el.
  • Az ETP következő ciklusa 2012 novemberében indul, a pályázatok benyújtására 2012 májusáig van lehetőség.

Az eredeti sajtóközlemény

Másfél milliárd eurós lehetőség nyílhat meg a japán és a dél-koreai piacra belépő magyar cégek előtt

Fotó

Márkus Csaba

Idézet

Dr. Márkus Csaba, a Deloitte Zrt. Kutatás-fejlesztési és Állami támogatások üzletágának igazgatója
“Mivel számottevő eltérés mutatkozik az uniós államokból Ausztráliába, illetve a Japánba és Dél-Koreába irányuló exporttevékenység között, arra következtethetünk, hogy az európai cégeket ezeken a távol-keleti piacokon rengeteg kiaknázatlan lehetőség várja.”

Kapcsolódó tartalmak

Az Executive Training Programme oldala
A Deloitte oldala
Korábbi sajtóanyagok

Céginformáció

A Deloitte-ról

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 170 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr