rss
„Ha 1 nő gyereket akar”

„Ha 1 nő gyereket akar”

Nemrég újra megjelent Dr. Csermely Gyula szülész-nőgyógyász, a Rózsakert Medical Center alapító tulajdonosának könyve a Cor Leonis Kiadó gondozásában. A második kiadás új borítóval és Scherer Péter tolmácsolásában már hangoskönyv formában is elérhető az olvasók számára.

Kulcsinformációk

  • Dr. Csermely Gyula egy szülész apa szemszögéből mondja el könyvében, hogyan gondozta felesége terhességét és született meg apai asszisztenciával kisfia, Móric.
  • A szerző minden terhességgel és gyermekvállalással kapcsolatos kérdésre lehengerlő szakértelemmel és természetességgel válaszol ebben az informatív és szórakoztató könyvben, melyhez a keretet személyes élmény – a kisfia születése – szolgáltatta.
  • Ha 1 nő gyereket akar – Interjú Dr. Csermely Gyulával

Eredeti sajtóközlemény

„Ha 1 nő gyereket akar”

Fotó

Dr. Csermely Gyula ha1nő gyereket akar

Ajánlók

Dr. Czeizel Endre, orvosgenetikus

„Nagyon nehéz orvosi témáról szakszerűen és jól írni. Dr. Csermely Gyulának ez sikerült.”

Jakupcsek Gabriella, műsorvezető

„Szeretem ezt a könyvet, mert okos, gyors észjárású, érzelmes, de nem ömlengő, nem akar kioktatni, és személyes példákon keresztül tanít. Hozzám szól, velem érez, nekem magyaráz, és segít rajtam, ha tanácstalan vagyok. Szeretem, hogy a női lét legérzékenyebb, legbizonytalanabb, legboldogabb időszakában higgadt társ tud lenni.”

Sváby András, tévés producer

„Gyula könyvét olvasva szinte kedvem támadt szülni.”

Kapcsolódó tartalmak

A Rózsakert Medical Center honlapja

A Rózsakert Medical Center blogoldala

A Rózsakert Medical Center facebook oldala

Céginformáció

Rózsakert Medical Center

A Rózsakert Medical Center (RMC) 2001-ben alakult. Mára világszínvonalú műszerezettséggel, 30 orvosi szakterületen, 600 négyzetméteren, 75 orvoskollégával dolgoznak együtt, lefedve a járóbeteg-rendelés teljes spektrumát. A rendelőben a legmagasabb képzettségű orvosok gyógyítanak, akik szinte kivétel nélkül hosszabb, rövidebb ideig külföldön is szert tettek klinikai gyakorlatra. Az RMC olyan komplex diagnosztikai (vizsgálati) módszereket és köztük olyan különleges szolgáltatásokat kínál, amelyet ma még Magyarországon csak néhány vezető intézményben alkalmaznak.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr