rss
Bevezették a Masterplast részvényeket a Budapesti Értéktőzsére

Bevezették a Masterplast részvényeket a Budapesti Értéktőzsére

November 29-e jelentős dátum a Masterplast történetében: a PSZÁF engedélyével és a bevezetési kérelem tőzsdei jóváhagyásával a mai napon megtörtént a cég részvényeinek technikai bevezetése a Budapesti Értéktőzsdére. A technikai bevezetést a társaság tervei szerint 2012-ben tőkebevonás követi. A tőkebevonással kapcsolatos feladatokkal a Masterplast a Concorde-ot bízta meg.

Kulcsinformációk

  • November 29-én megtörtént a Masterplast Nyrt. részvényeinek technikai bevezetése a Budapesti Értéktőzsdére.
  • A Masterplast már 2008 óta tagja a Budapesti Értéktőzsde Tőzsdeképes Cégek Klubjának, szervezetét és működését a tőzsdei megjelenéshez igazította.
  • A technikai bevezetést a társaság tervei szerint 2012-ben tőkebevonás követi.
  • A tervezett tőkebevonás célja, hogy forrásokat teremtsen a cég gyártókapacitásánák bővítéséhez.

Eredeti sajtóközlemény

Bevezették a Masterplast részvényeket a Budapesti Értéktőzsére

Fotók

 (A képekre duplán kattintva a fotók letölthetők.)

Kapcsolódó tartalmak

A Masterplast Nyrt. honlapja

A Budapesti Értéktőzsde honlapja

Céginformáció

A Masterplast 1997-ben alakult. Mára Kelet-Közép-Európa meghatározó építőipari szigetelőanyag-gyártó és forgalmazó vállalata, amely 13 országban rendelkezik leányvállalattal, köztük Oroszországban, Ukrajnában és Romániában. A vállalatcsoport forgalmának túlnyomó részét a saját gyártású vagy a saját márkanév alatt bérgyártatott termékek teszik ki.
A vállalat igazgatóságát, illetve igazgatótanácsát nagy üzleti és tőkepiaci tapasztalattal rendelkező üzletemberek – Bojár Gábor, Szőnyi J. András és Dr. Gara Iván – erősítik, akik már három éve változatlan felállásban segítik a cég működését.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr