rss
Rohamosan romló befektetői hangulatot mutat a régióban a Deloitte felmérése

Rohamosan romló befektetői hangulatot mutat a régióban a Deloitte felmérése

A válság kiújulásának következtében nagyot romlott a befektetői bizalom a régióban, amit még tovább gyengítenek az eurózónával kapcsolatos aggályok – állapította meg a Deloitte legfrissebb Central Europe Private Equity Confidence felmérése, amely 2003 óta, félévente közzétett jelentések formájában vizsgálja a kockázatitőke-befektetők körében uralkodó hangulatot.

Kulcsinformációk

  • A Deloitte felmérése szerint a befektetői bizalom újra csökkenésnek indult a régióban, köszönhetően a válság esetleges kiújulásával és az eurózóna jövőjével kapcsolatos, egyre erősödő félelmeknek.
  • A bizalom csökkenésében közrejátszott Lengyelország, Csehország és Szlovákia lassuló növekedése is.
  • A helyzet komolyságára jellemző, hogy a befektetői bizalom a felmérés történetében csak egyszer volt gyengébb a mostaninál.

Az eredeti sajtóközlemény

Rohamosan romló befektetői hangulatot mutat a régióban a Deloitte felmérése

Fotó

Seres Béla

Idézet

Seres Béla, a Deloitte közép-európai pénzügyi tanácsadási üzletágának ügyvezető partnere

“A pesszimista kilátások ellenére a kockázatitőke-befektetők még ilyen piaci feltételek mellett is hajlandóak úgy befektetni, hogy annak hasznát várhatóan csak később, kedvezőbb gazdasági körülmények között tudják majd learatni.”

Kapcsolódó tartalmak

Deloitte Central Europe Private Equity Confidence felmérés

Korábbi sajtóanyagok

Céginformáció

A Deloitte-ról
A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 170 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr