rss
Az Active Vision Kft. lett a leggyorsabban növekvő hazai technológiai vállalat 2011-ben

Az Active Vision Kft. lett a leggyorsabban növekvő hazai technológiai vállalat 2011-ben

A Deloitte idén 12. alkalommal hirdette meg „Technology Fast 50” versenyét, amely Közép-Európa ötven leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatát részesíti elismerésben. 2011-ben a Fast 50 ranglistára nyolc ország vállalatai kerültek fel, a vállalatok átlagos növekedési üteme 1068 százalék volt, ami javulást jelent a 2010-es értékhez képest. Hazánkat az idei évben hat vállalat képviseli a listán.

Kulcsinformációk

  • Az elmúlt öt év alatt elért 6219 százalékos árbevétel-növekedéssel a román internetes repülőjegy-értékesítő, a Vola.ro került a 2011-es közép-európai Deloitte Technology Fast 50 ranglista élére.
  • Az idei Deloitte Fast 50 rangsorban nyolc országból szerepelnek vállalatok -- Bulgária, Csehország, Magyarország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Szerbia és Szlovákia.
  • Átlagosan nézve a rangsorba került vállalatok 2011-ben 1068 százalékos arányban növekedtek, ami javulást mutat a tavalyi 967 százalékhoz képest.
  • A Rising Stars kategóriába idén egy hazai cég, az újszerű prezentációs megoldásokat fejlesztő Prezi.com Kft. is bekerült.

Az eredeti sajtóközlemény

Az Active Vision Kft. lett a leggyorsabban növekvő hazai technológiai vállalat 2011-ben

Fényképek

Verbó ZoltánMárkus Csaba

Videó

Idézetek

Verbó Zoltán, a Deloitte Technology Fast 50 programjának vezetője
“Átlagosan nézve a rangsorba került vállalatok 2011-ben 1068 százalékos arányban növekedtek, ami javulást mutat a tavalyi 967 százalékhoz képest. A Fast 50 cégek gyors növekedése figyelemreméltó teljesítmény a jelenlegi gazdasági körülmények között. Az idei rangsorban szereplő vállalkozások példaértékűek abban, ahogy a recesszióból kilábaló piacokon lehetőségeket kerestek és felvértezték magukat a szűnni nem akaró gazdasági nehézségek ellen.”

Dr. Márkus Csaba, a Deloitte Zrt. Kutatás-fejlesztési és Állami támogatások üzletágának igazgatója
“A több külföldi országban már évek óta működő „young innovative enterprises” koncepció szerencsére egyre inkább teret nyer a hazai szabályozási elképzelések között is. Amennyiben a kkv-k adókedvezmények általi normatív támogatása hazánkban is megvalósulna, komoly fellendülésre lehetne számítani ezen vállalatok körében.”

Kapcsolódó tartalmak

Korábbi sajtóanyagok

Közép-európai Deloitte Technology Fast 50 Díj 2011

Céginformáció

A Deloitte-ról
A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 170 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr