rss
Tetőablak cserével a napfényes, szellős és energiatakarékos tetőtérért – Jó tanácsok felújítást tervezőknek

Tetőablak cserével a napfényes, szellős és energiatakarékos tetőtérért – Jó tanácsok felújítást tervezőknek

A mai energiaárak mellett elérkezettnek látja az időt, hogy végre tegyen valamit azért, hogy tetőtéri otthona energiatakarékosabbá váljon? De nem tudja, hogyan is kezdjen hozzá? Ha az energiamegtakarítás mellett egyben világosabb, modernebb tetőtérre vágyik, érdemes a változtatást a régi tetősíkablakok cseréjével kezdeni. Hihetetlennek tűnik, de ha a munkálatokat gondos és körültekintő ablak- és szakemberválasztás előzi meg, a csere nem tart tovább néhány óránál, és nem jár hetekig tartó felfordulással sem.

Kulcsinformációk

  • A régi, alacsony hőszigetelő képességű tetőablakok helyére beépített új nyílászárók a tetőtéri hőveszteséget akár 45%-kal képesek csökkenti, azaz a hőmérséklet 2 fokkal is emelkedhet a belső térben, valamint a fűtési energia mintegy 8%-a is megtakarítható.
  • Az új nyílászárók kiegészítője lehet egy belső, hangulatos árnyékoló: roletta, teljes fényzárást nyújtó roló, reluxa vagy harmonikaroló.
  • A jól megválasztott üvegezés a téli hőszigetelés mellett nyáron a beáramló napfény melegítő hatásától és az UV-sugaraktól is véd, az utca zaját távol tartja, esetleg még az eső kopogását is jelentősen mérsékli.
  • Ha ablakcsere mellett döntünk, mindenképpen vegyük fel a kapcsolatot egy ablakbeépítő szakemberrel, aki az ablakválasztás mellett abban is segítséget nyújt, hogy szükséges-e az ablakok közötti szigetelő és párazáró kapcsolódást is korszerűsíteni.

Eredeti közlemény

Link: Tetőablak cserével a napfényes, szellős és energiatakarékos tetőtérért – Jó tanácsok felújítást tervezőknek

Fényképek

A galéria képei innen tölthetőek le. 

Kapcsolódó tartalmak

Fenntarthatóbb, de kényelmes otthon drága megoldások helyett okos döntésekkel – praktikus tanácsok a fenntartható életmódról a velux.hu tematikus oldalain (közösségimédia-közlemény)

A VELUX Magyarország Kft. honlapja

Háttér-információk

A VELUX Magyarország Kft.-ről

A VELUX az építőanyag-ipar egyik vezető világmárkája és vállalata, amely kínálatát közel 40 országban értékesíti. A cégcsoport 11 országban rendelkezik gyártóegységekkel, közöttük Magyarországon, Fertődön, amely a régió egyik legnagyobb munkaadója. A VELUX Magyarország Kft.1986 óta van jelen a hazai piacon – a 200 legnagyobb profitú vállalat egyike. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is.

2011-ben a VELUX márka immáron negyedik alkalommal nyerte el az üzleti kommunikáció egyik legrangosabb elismerésének számító Business Superbrands díjat. Az elismeréssel azokat a márkákat tüntetik ki, amelyek joggal szolgálnak rá a vásárlók és az üzleti partnerek bizalmára.

A VELUX Cégcsoportról

A VELUX Cégcsoport küldetése, hogy jobb lakókörnyezetet teremtsen a tetőn keresztül érkező napfénnyel és friss levegővel. Termékprogramja tetőtéri ablakok és lapostetős házakra készült megoldások széles skáláját fedi le. A vállalat számos árnyékolót, beépítőterméket és távvezérlő elemeket, valamint a tetőbe integrálható napkollektorokat is gyárt. A VELUX Cégcsoport a világ mintegy 40 országában képviselteti magát értékesítési vállalattal, 11 országban pedig termékgyártás is folyik. Megközelítően 10.000 alkalmazottat foglalkoztat, és a VKR Holding A/S tulajdonát képezi. A VKR Holding A/S korlátolt felelősségű társaság, amely alapítványok és az alapító család 100%-os tulajdonában van. További részletek: www.velux.com.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr