rss
A pályakezdők elhelyezkedését segítik a BGF új szolgáltatásai

A pályakezdők elhelyezkedését segítik a BGF új szolgáltatásai

Diplomás Pályakövetési, Alumni és Vezetői Információs Rendszert épített ki, valamint bővítette hallgatói humán szolgáltatásait a Budapesti Gazdasági Főiskola. A „TETT – A Te Jövőd a Te kezedbe Téve!” című projekt keretében, 100 millió forint európai uniós támogatással megvalósult beruházásokat a szeptember 28-i zárórendezvényen mutatta be a BGF.

Kulcsinformációk

  • A hallgatók sikeres pályakezdése, a középiskolások hatékonyabb felkészítése, valamint a BGF és volt hallgatói közötti kapcsolatrendszer megteremtése érdekében a Budapesti Gazdasági Főiskola számos új szolgáltatást vezetett be.
  • A BGF 100 millió forintos uniós támogatással Diplomás Pályakövetési, Alumni és Vezetői Információs Rendszert épített ki, valamint bővítette hallgatói humán szolgáltatásait.
  • A „TETT – A Te Jövőd a Te kezedbe Téve!” című TÁMOP projekt zárórendezvényére szeptember 28-án került sor.

Eredeti sajtóközlemény

A pályakezdők elhelyezkedését segítik a BGF új szolgáltatásai

Fotók

 (a fotók a képekre duplán kattintva letölthetők)

Kapcsolódó tartalmak

A BGF honlapja

Az Új Széchenyi Terv honlapja

Intézményi információk

Magyarország legnagyobb, mintegy 20 ezer hallgatót képező főiskolája, a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) 2000. január elsejétől a három jogelőd intézmény – a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola, a Külkereskedelmi Főiskola, valamint a Pénzügyi és Számviteli Főiskola – összevonásával alakult meg. A jogelőd intézményekben végzettek, illetve az elmúlt években BGF-es oklevelet szerzők a hazai munkaerőpiac legelismertebb, legkeresettebb szakemberei, számosan közülük a magyar társadalom és gazdaság vezető személyiségei.
Budapesti Gazdasági Főiskola küldetése az, hogy az üzleti tudományokban, valamint a kapcsolódó tudományágak területén az alapképzés, a mesterképzés, a szakirányú továbbképzés és egyéb felsőfokú szakképzés szintjén az ország és a kelet-közép-európai térség egyik vezető gazdasági felsőoktatási intézménye legyen.
A Budapesti Gazdasági Főiskola 2010 májusában a Felsőoktatási Minőségi Díj elismerésben részesült a minőségfejlesztés terén elért kiemelkedő eredményeinek elismeréséül, míg 2011 júniusában tagságot kapott az Európai Egyetemek Szövetségében (EUA), mely Európa vezető felsőoktatási szervezete.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr