rss
Gyakorlati képzést segítő utazási iroda nyílik a Budapesti Gazdasági Főiskolán

Gyakorlati képzést segítő utazási iroda nyílik a Budapesti Gazdasági Főiskolán

A megszokott utazási irodai szolgáltatások mellett speciális kínálatként diákoknak szánt kedvezményes utakkal, csomagtúrákkal és utazási kártyák értékesítésével is foglalkozik majd a BGF különleges utazási irodája, mely a NUR Neckermann Kft. együttműködésével jött létre a Főiskola Markó utcai épületében. Az ünnepélyes keretek között átadott BGF Students’ World Travel tanutazási irodában tényleges ügyfélforgalmat bonyolítva tanévenként 12-15 szakmai gyakorlatát töltő hallgató szervezheti majd a Neckermann munkatársainak szakmai irányításával az utazásokat.

Kulcsinformációk

  • Különleges utazási iroda nyílik a BGF Markó utcai épületének pincehelyiségében a Főiskola és a NUR Neckermann Kft. együttműködésének eredményeként.
  • A BGF Students’ World Travel tanutazási irodában tanévenként 12-15 szakmai gyakorlatát töltő hallgató szervezhet a Neckermann munkatársainak szakmai irányításával utazásokat.
  • A megszokott utazási irodai szolgáltatások mellett speciális kínálatként diákoknak szánt kedvezményes utakkal, csomagtúrákkal és utazási kártyák értékesítésével is foglalkozik majd az iroda.

Idézetek

Sándorné dr. Kriszt Éva, a BGF rektora:

A Budapesti Gazdasági Főiskola hosszú évek óta elkötelezett híve a gyakorlatorientált oktatásnak, sőt a Diplomás Pályakövető Rendszerünk (DPR) keretében végzett felmérések visszajelzései szerint hallgatóink döntő többsége is ezt szemléletet várja el a BGF-től. A gyakorlatorientált képzés további erősítése érdekében hoztuk létre a Központi Gyakorlati Képzőhelyet, melynek része a Tanutazási Iroda is. Úgy véljük, jó úton járunk, hiszen erőfeszítéseink eredményeként a munkáltatók és a fejvadászok országos viszonylatban a BGF-en végzett hallgatók munkájával a legelégedettebbek az idegenforgalmi szakmákban.”

Dr. Szalók Csilla, a BGF KVIK Turizmus Intézeti Tanszék vezetője:

A Tanutazási iroda nemcsak a Főiskola állandó szerződéses gyakorlóhelyeinek számát növeli évente 12-15 munkahellyel, az együttműködő felek az irodát egy új oktatási-üzleti modellnek is tekintik. A BGF Students’ World Travel olyan utazási iroda lesz, melyet elsősorban diákok fognak működtetni, akikre így más irodákban dolgozó diákokhoz képest nagyobb feladat és felelősség hárul majd, ám ezáltal az elért eredményeket, sikereket is sokkal inkább magukénak érezhetik.”

Dr. Békefi Veronika, a NUR Neckermann Kft. ügyvezetője:

A BGF Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara és a NUR Neckermann Kft. együttműködése több mint 8 évre tekint vissza. Nagyon fontosnak tartjuk a képzett utánpótlás nevelését,hiszen ők a jövőbeni munkatársaink, ezért különös hangsúlyt fektetünk a gyakorlaton részt vevő hallgatókkal foglalkozó munkatársak felkészültségére és oktatási tapasztalatára. Emellett azonban mi is szeretnénk tanulni a diákoktól: bízunk benne, hogy új szemléletükkel, kreatív megoldásaikkal hozzájárulhatnak sikereinkhez.”

Eredeti sajtóközlemény

Gyakorlati képzést segítő utazási iroda nyílik a Budapesti Gazdasági Főiskolán

Fotók

 (A képekre duplán kattintva a fotók letölthetők.)

Kapcsolódó tartalmak

A BGF honlapja

A Neckermann honlapja

Az Új Széchenyi Terv honlapja

Intézményi információ

Magyarország legnagyobb, mintegy 20 ezer hallgatót képező főiskolája, a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) 2000. január elsejétől a három jogelőd intézmény – a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola, a Külkereskedelmi Főiskola, valamint a Pénzügyi és Számviteli Főiskola – összevonásával alakult meg. A jogelőd intézményekben végzettek, illetve az elmúlt években BGF-es oklevelet szerzők a hazai munkaerőpiac legelismertebb, legkeresettebb szakemberei, számosan közülük a magyar társadalom és gazdaság vezető személyiségei.
Budapesti Gazdasági Főiskola küldetése az, hogy az üzleti tudományokban, valamint a kapcsolódó tudományágak területén az alapképzés, a mesterképzés, a szakirányú továbbképzés és egyéb felsőfokú szakképzés szintjén az ország és a kelet-közép-európai térség egyik vezető gazdasági felsőoktatási intézménye legyen.
A Budapesti Gazdasági Főiskola 2010 májusában a Felsőoktatási Minőségi Díj elismerésben részesült a minőségfejlesztés terén elért kiemelkedő eredményeinek elismeréséül, míg 2011 júniusában tagságot kapott az Európai Egyetemek Szövetségében (EUA), mely Európa vezető felsőoktatási szervezete.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr