rss
A Balatonnál nyaralnak a Miskolci Gyermekváros lakói

A Balatonnál nyaralnak a Miskolci Gyermekváros lakói

Augusztus 15. és 21. között a Miskolci Gyermekvédelmi Központból 40 gyermek nyaralhat a Balatonon a Generali Biztosító jóvoltából. A cég a vakáció során a strandolás mellett változatos és izgalmas programokkal várta a gyerekeket, akik az egyhetes üdülés során kirándulást tettek Tihanyban, Szántódpusztán, szombaton pedig vár még rájuk egy nagy élmény a Zamárdi Kalandparkban.

Kulcsinformációk

 • Augusztus 15. és 21. között a Miskolci Gyermekvédelmi Központból 40 gyermek nyaralhat a Balatonon a Generali Biztosító jóvoltából.
 • A biztosítótársaság folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy azoknak segíthessen, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.
 • 2010-ben az edelényi árvízkárosultak gyermekei nyaraltak a Római-parton, idén pedig az egykori Miskolci Gyermekváros lakóira esett a választás.
 • A balatoni vakáció ideje alatt a gyermekek változatos, színes programokon vehettek részt. Megnézhették a környék nevezetességeit, hajókirándulásra vitték őket. Szombaton pedig egy izgalmas nap elé néznek: a Zamárdi Kalandparkban próbára tehetik bátorságukat, ügyességüket is.

Eredeti sajtóközlemény

A Balatonnál nyaralnak a Miskolci Gyermekváros lakói

Fényképek

Paál Zoltán_1

Idézetek

Paál Zoltán, a Generali személybiztosításért felelős vezérigazgató-helyettese

 • „Felelős vállalatként fontosnak tartjuk, hogy segítő kezet nyújtsunk a nehéz körülmények között élőknek, különös tekintettel a hátrányos helyzetű gyermekekre. Az elmúlt években számos olyan akciót szerveztünk, melynek elsődleges célja volt, hogy szebbé tehessük a gyerekek életét, mosolyt varázsolhassunk az arcukra. Az egyik televíziós csatornán nemrég láttunk egy riportot, amelyben a Miskolci Gyermekvédelmi Központ mindennapjaiba nyerhettünk belepillantást. A műsort követően néhány kollégánk ellátogatott a gyermekotthonba és egy egész napot együtt töltött a gyermekekkel. Sokat beszélgettek arról, mire vágynak a leginkább. Ennek alapján döntöttünk úgy, hogy egy egyhetes balatoni nyaralást szervezünk számukra.”

Lovas János Tibor, a Miskolci Gyermekvédelmi Központ igazgatója

 • „A mi kis növendékeinknek különösen sokat számít, hogy egy hetet tölthetnek Zamárdiban. Biztos vagyok benne, hogy ez a vakáció még sokáig megmarad az emlékezetükben, és erőt ad majd nekik a mindennapi problémák leküzdéséhez.”

Kapcsolódó tartalmak

Önkéntesek karácsonyi ajándéka Kolontárnak

Mobil EEG-készülék a Gyermekintenzívnek a Generali biztosítótól

Árvízkárosult gyermekek a Parlamentben

Árvízkárosult gyermekeket nyaraltat a Generali biztosító

A Generali honlapja

Céginformációk

A Generali-Providencia Biztosító Magyarország második legnagyobb biztosítótársasága, amely több mint 1,2 millió ügyfelet szolgál ki. A Generali-Providencia a 14 közép-kelet európai országban működő Generali PPF Holding B. V. tagja. Leányvállalatai révén a Generali PPF Holding 15 milliárd euró értékű vagyont kezel és a régióban több mint 13 millió ügyfelet szolgál ki. A Generali PPF Holding Hollandiában bejegyzett, prágai szervezeti központtal rendelkező vegyesvállalat, melynek tulajdonosa az Assicurazioni Generali (51%) és a PPF Csoport (49%).

A Balatonnál nyaralnak a Miskolci Gyermekváros lakói


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr