rss
Köleses, banános, barna, vörös, szűrt és szűretlen – Egy hét múlva négy napon át a söré a főszerep a Budai Várban

Köleses, banános, barna, vörös, szűrt és szűretlen – Egy hét múlva négy napon át a söré a főszerep a Budai Várban

Egy hét múlva, augusztus 25-én megnyitja kapuit az I. Budavári Sörfesztivál. A Budai Vár két impozáns helyszínén négy napon át tartó sörünnepen közel 100 féle sörrel, utcabállal, színes programokkal, koncertekkel találkozhatnak a látogatók. A sörkedvelő közönség hazai, cseh, német, angol, ír és belga söröket, ismert és népszerű márkákat, valamint kézműves sörkülönlegességeket kóstolhat végig a négy nap során.

Kulcsinformációk

 • Augusztus 25-én megnyitja kapuit az I. Budavári Sörfesztivál.
 • A rendezvényre látogatók közel 100 féle sört -  a hazai italok mellett német, cseh, belga, angol és ír különlegességeket -- kóstolhatnak meg a négy nap alatt.
 • A fesztiválon összesen nyolc hazai kézműves sörfőzde vesz majd részt: a Rotbuger családi látvány sörfőzde, a Gyertyános Sörfőzde, az ER-PÉ Serfőzde, a Cervisia Sörfőzde, a Csobánkai Kézműves Serfőzde, a Kaltenberg Sörház, a KO-CSE Sörfőzde, a Kölese Sört gyártó Rámpa Kft., valamint a Keserű Méz is megtalálható lesz a kínálatban.
 • A sörbarátok a Budai Várban nem „csupán” kóstolhatják majd a számtalan féle folyékony kenyeret, de a Heineken jóvoltából egy látványos bemutató keretében, folyamatában is megtapasztalhatják, miből és hogyan készül a sör. A program során az érzékszerveket, így a látást, tapintást, ízlelést, szaglást bevonva, lépésről lépésre kalauzolják végig a fogyasztókat az egyes állomásokon.
 • A Sörfesztiválon részt vevő Soproni most is „képzi” majd a csapolás iránt érdeklődő látogatókat, akik egy kis előképzés után élesben is kipróbálhatják csapoló tudományukat.
 • A Budavári Sörfesztiválon kóstolható sörök listája folyamatosan bővül. Az alábbiakban olvasható ízelítő a rendezvényen megtalálható sörökből:

A jó éjjeli portás, A Sörünnep Söre, Banán sör, Barbar, Bitburger világos, Bogan 5.5% világos, Bombardier félbarna, Bors Barna, Bors Búza, Brandecker Barna, Brandecker Narancs, Brandecker Világos, Budweiser Budvar, Carlsberg, Cherry Day meggy, Corsendok Premium Pils, Corsendonk Agnus, Corsendonk Pater, Corvin Burg Barna, Corvin Burg Citrone, Corvin Burg Pilseni, Corvin Burg Vörös, Csobánkai keserű, Dab világos, Delirium Nocturnum, Delirium Red, Delirium Tremens, Dunai Ászok, Dupla köleses sör, Edelweiss, Erdinger barna, Erdinger világos, Fekete Ászok, Fekete Mária, Floreffe Brune, Floris Kriek, Francinuv 5.1% világos, Gösser, Guinness fekete, Heineken, John Bull classic világos, Kaltenber világos barna, Kaltenberg Szűretlen, Kaltenberg vörös, Keserű méz, Kilkenny vörös, Köleses sör, Köstritzer fekete, Kronenburg Blanc, Krusovice barna, Krusovice világos, Kumburák 5% világos, Kwak, Lindemans Kriek meggy, Něžný barbar 5.3% félbarna, Podkrkonošský speciál 6.3% világos, Podkrkonošský speciál tmavý 6.3% barna, Pumkin tök, Radeberger világos, Rotburger Barna, Rotburger Szűretlen maláta, Rotburger Világos, Satan Red, Schöfferhofer világos, Soproni, Soproni 1895, Soproni Fekete Démon, Szűretlen világos, Tmavý ležák 4.5% barna, Tuborg Green, Wernesgrüner világos, Zlatovar 4.7% világos, Zlaty Bazant

Eredeti sajtóközlemény

Köleses, banános, barna, vörös, szűrt és szűretlen – Egy hét múlva négy napon át a söré a főszerep a Budai Várban

Fotók

(A fenti gallériára duplán kattintva a fotók letölthetők.)

VideóKapcsolódó tartalmak

Az I. Budavári Sörfesztivál honlapja

Az I. Budavári Sörfesztivál Facebook oldala

Twitter

Malackaraj blog

A Heineken Hungária honlapja


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr