rss
Az EU-elnökség kulisszatitkai: Európa-szerte sikeres magyar vállalat vigyázott több ezer diplomata biztonságára az utakon

Az EU-elnökség kulisszatitkai: Európa-szerte sikeres magyar vállalat vigyázott több ezer diplomata biztonságára az utakon

A magyar EU-elnökség alatt a diplomatákat és kiemelt vendégeket szállító 148 darabból álló gépkocsi flotta követése az egyik legkomolyabb logisztikai kihívás volt a féléves elnökségi periódus során. Az ország külső megítélése szempontjából is kulcsfontosságú feladat teljesítése egy Európa 14 országában tevékenykedő, magyar tulajdonú közlekedésinformatikai cégcsoport tagjának, a Best Way Traffic-nek köszönhetően sikeresen zajlott le. A vállalat dinamikus dugófigyelő-rendszerével, valamint egyéb innovatív technológiai megoldásaival segítette a Magyar Külügyminisztérium munkáját, melyeknek köszönhetően a hazánkba látogató több ezer uniós diplomata biztonságosan és gyorsan juthatott el az elnökségi program egyes helyszíneire.

Kulcsinformációk

  • A Porsche AG által a Külügyminisztérium rendelkezésre bocsátott és a Köztársasági Őrezred által működtetett, 148 autóból álló flotta követésének kivitelezése komoly szakmai felkészültséget igénylő feladat volt.
  • Lambda-Com Kft. által fejlesztett, a legszigorúbb előírásoknak is megfelelő technológia segítségével percre pontosan követhető volt a küldöttségek útvonala.
  • Az úgynevezett tempótérkép segítségével a gépjárművek minden esetben elkerülhették a telített, forgalmas útvonalakat.

Az eredeti sajtóközlemény

Az EU-elnökség kulisszatitkai: Európa-szerte sikeres magyar vállalat vigyázott több ezer diplomata biztonságára az utakon

Fotó

Szvétek Ferenc bestway logo webeye logo

VideóIdézet

Szvétek Ferenc, a Best Way Traffic Kft. ügyvezető igazgatója

„Rendszerünk az összetett szakmai kihívást jelentő magyar elnökségi program idején jól vizsgázott, ezért bízunk abban, hogy saját fejlesztésű technológiai megoldásaink előnyeit más, soros elnökséget betöltő országok is felismerik és alkalmazzák majd, hiszen az ilyen és ehhez hasonló, nagyszabású rendezvények alatt a naprakész, megbízható közlekedési információk elengedhetetlenek a flották gyors és biztonságos mozgatásához”

Kapcsolódó tartalmak

A Best Way Traffic Közlekedésinformatikai Kft.honlapja

A WebEye International Kft. honlapja

Céginformáció

Best Way Traffic Közlekedésinformatikai Kft.
A Best Way Traffic Kft. azzal a céllal alakult, hogy a budapesti és a bekötő utakat rendszerint használó autósok számára megteremtse a legjobb választás lehetőségét forgalomsűrűség szempontjából, egy webalapú szolgáltatással. Több éves fejlesztésük eredményeként, egy jól működő, felhasználóbarát valós idejű dugófigyelő rendszert alakítottak ki, amely mind a nagyobb logisztikai cégek, mind pedig a kis- és nagyvállalatok, illetve a lakosság számára hasznos adatokkal szolgál. A Best Way a közlekedésinformatikai megoldásaival Európa 14 országában jelenlevő, magyar tulajdonú Lambda-Com Csoport tagja.
Bővebb információ: http://www.bestway.hu/

WebEye International Kft.
A WebEye International Kft. az Európa 14 országában jelen lévő Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport tagja. A Lambda-Com közlekedésinformatikai cégcsoport által kifejlesztett WebEye control a GPS/GPRS technológiát alkalmazva naprakészen, valós időben, a nap 24 órájában teszi lehetővé a jármű álláspontjainak, útvonalának elemzését. A WebEye International Kft. 2006-ban alakult a nemzetközi értékesítés megszervezésére. A cég kiforrott technológiája és szolgáltatói tapasztalata Magyarországon kívül Európa 13 országában érhető el leányvállalatokon, illetve viszonteladó partnereken keresztül.
Bővebb információ: http://hu.webeye.eu/


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr