rss
Deloitte: A tíz legfontosabb energiaipari kihívás a következő egy évben

Deloitte: A tíz legfontosabb energiaipari kihívás a következő egy évben

A Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL) globális energiaipari jelentése szerint a fukusimai atomerőmű összeomlását okozó, nemrégiben bekövetkezett természeti katasztrófáknak messzemenő következményei lehetnek a világ atomenergia-iparára nézve.

Kulcsinformációk

  • A tanulmány szerint a Japánt sújtó eseményeknek mélyreható és hosszú távú következményei lesznek az atomenergia-iparban. Az energiaforrások iránti kereslet várhatóan továbbra is világszerte növekszik, az energiaipari cégek számára ezért komoly kihívást fog jelenteni a biztonsági törekvések és az energiaszükséglet egyensúlyának megteremtése.
  • A Deloitte energiaipari beszámolója szerint a kormányok, a közműipari cégek és a fogyasztók számára is egyre meghatározóbb kérdéssé válik az energiahatékonyság, illetve a keresleti oldal szabályozhatósága, például intelligens mérőrendszerek útján.
  • A Deloitte tanulmánya azt a tíz tényezőt ismerteti, amelyek a következő egy év során várhatóan a leginkább befolyásolják majd a globális energiaipart és közműipart.

Eredeti sajtóközlemény

Deloitte: A tíz legfontosabb energiaipari kihívás a következő egy évben

Fénykép

Gion Gábor

Idézet

Gion Gábor, a Deloitte Zrt. Energia és energiahordozók szektor iparági csoportjának vezetője
“A jelentés mostani kiadásának egyik leglényegesebb tanulsága az infrastrukturális kockázatok kezelésének fontossága. Az energiaipari és közműipari cégek minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fognak fektetni az infrastruktúra biztonságára, akár földgázt, szenet, atomenergiát vagy megújuló energiaforrásokat használnak.”

Kapcsolódó tartalmak

A teljes jelentés

Korábbi sajtóanyagok

Céginformáció

A Deloitte-ról
A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 170 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr