rss
A Deloitte idén is keresi a leggyorsabban fejlődő technológiai cégeket

A Deloitte idén is keresi a leggyorsabban fejlődő technológiai cégeket

A Deloitte 2011-ben is várja a technológiai szektor vállalatainak jelentkezését a terület leggyorsabban fejlődő cégeit rangsoroló, közép-európai „Technology Fast 50” versenyre. A regionális megmérettetésre immár tizenkettedik alkalommal kerül sor -a vállalatok idén még július 15-ig jelentkezhetnek.

Kulcsinformációk

  • Az idei jelentkezés 2011. július 15-én zárul. A korábbi évekhez hasonlóan a győztes cégek automatikusan bekerülnek a Deloitte EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika térség) Technology Fast 500 versenyébe.
  • Az elsődleges rangsoron és a Fast 50 díjakon kívül a Deloitte „Rising Star” díjjal jutalmazza a piacon legalább három, de legfeljebb öt éve jelen lévő, leggyorsabban növekvő technológiai vállalatokat.
  • “Big 5″ díjat kaphatnak azok a cégek, amelyek árbevétele 2010-ben meghaladta a 25 millió eurót.
  • A tavalyi év „Deloitte Technology Fast 50” versenyén Magyarországról összesen tíz vállalat került be a régió legjobbjai közé.
  • A 2010-es rangsorban szereplő cégek 967 százalékos átlagos növekedést mutattak fel 2010-ben. Ez a fejlődés azért is volt figyelemre méltó, mert a térségben a technológiai szektor különösen megszenvedte a válság hatásait.

Eredeti sajtóközlemény

A Deloitte idén is keresi a leggyorsabban fejlődő technológiai cégeket

Fényképek

Verbó Zoltán

VideóIdézet

Verbó Zoltán, a Deloitte Technology Fast 50 programjának vezetője
“A Fast 50 verseny évről évre igen népszerű a feltörekvő technológiai cégek körében, hiszen a részvétel lehetőséget kínál arra, hogy a vállalkozások egy komoly nemzetközi összehasonlításban – régiós és kontinentális szinten -- is megmérettessék magukat, és ott egy esetleges jó helyezéssel kitűnjenek a versenytársaik közül. A részvétel növelheti egy sikeres, fiatal vállalkozás ismertségét, valamint a cégek a jó szerepléssel elismerést és nagyobb szakmai hitelességet is kivívhatnak maguknak mind a potenciális befektetők, mind a munkaerőpiac szereplői szemében.”

Kapcsolódó tartalmak

Korábbi sajtóanyagok

Deloitte Technology Fast 50

Céginformáció

A Deloitte-ról

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 170 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr