rss
261 millió forintból épült többfunkciós gyakorlóhely a BGF-en

261 millió forintból épült többfunkciós gyakorlóhely a BGF-en

Tényleges ügyfélforgalmat bonyolító turisztikai, illetve pénzügyi gyakorlóirodák, szimulációkra alkalmas marketing fókuszlabor, valamint egy call center is kialakításra került a Budapesti Gazdasági Főiskola Markó utcai épületében ma átadott komplex, innovatív gyakorlóhelyen. A korábban használaton kívüli, több mint 400 m²-es pincehelyiségben a 261 millió forintos beruházás eredményeként olyan multifunkcionális irodai és ügyfélforgalmi teret hoztak létre, ahol egyszerre több szakterület hallgatói tölthetik szakmai gyakorlatukat.

Kulcsinformációk

  • Több mint 400 m²-es központi gyakorlati képzőhelyet adtak ma át a Budapesti Gazdasági Főiskola Markó utcai épületének eddig üresen álló pincehelységeiben.
  • A 261 millió forint értékű beruházáshoz 107 millió forinttal járult hozzá az Európai Unió.
  • Az átadóünnepségen felszólalt Jari Vilén, Finnország magyarországi nagykövete is a képzőhelyen bevezetésre kerülő finn Team Academy módszer kapcsán .
  • A képzőhelyen TanUtazási Iroda,  Ügyviteli Taniroda,  Call Center,  Fókuszlabor, valamint Kommunikációs és Idegennyelvi Taniroda kapott helyet.
  • A hallgatók tapasztalt szakemberek felügyelete mellett akár tényleges ügyfélforgalmat bonyolítva sajátíthatják el a gyakorlati ismereteket.

Idézet

Sándorné dr. Kriszt Éva, a Budapesti Gazdasági Főiskola rektora:
Intézményünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy hallgatóink az alapos elméleti tudásanyag mellett a munkaerő-piacon jól hasznosítható gyakorlati ismeretekre is szert tegyenek. Ehhez jelentősen hozzájárul majd a központi gyakorlati képzőhely, ahol a hallgatók tapasztalt szakemberek felügyelete mellett akár tényleges ügyfélforgalmat lebonyolítva tehetik meg első lépéseiket választott szakmájukban, ami lényegesen megkönnyíti majd elhelyezkedésüket a diploma megszerzése után.

 Eredeti sajtóközlemény

261 millió forintból épült többfunkciós gyakorlóhely a BGF-en

Fotók

Videó

 Kapcsolódó tartalmak

A BGF honlapja
Az Új Széchenyi Terv honlapja

Intézményi információ

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA
Magyarország legnagyobb, mintegy 20 ezer hallgatót képező főiskolája, a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) 2000. január elsejétől a három jogelőd intézmény – a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola, a Külkereskedelmi Főiskola, valamint a Pénzügyi és Számviteli Főiskola – összevonásával alakult meg. A jogelőd intézményekben végzettek, illetve az elmúlt években BGF-es oklevelet szerzők a hazai munkaerőpiac legelismertebb, legkeresettebb szakemberei, számosan közülük a magyar társadalom és gazdaság vezető személyiségei.
Budapesti Gazdasági Főiskola küldetése az, hogy az üzleti tudományokban, valamint a kapcsolódó tudományágak területén az alapképzés, a mesterképzés, a szakirányú továbbképzés és egyéb felsőfokú szakképzés szintjén az ország és a kelet-közép-európai térség egyik vezető gazdasági felsőoktatási intézménye legyen.
A Budapesti Gazdasági Főiskola 2010 májusában a Felsőoktatási Minőségi Díj elismerésben részesült a minőségfejlesztés terén elért kiemelkedő eredményeinek elismeréséül.
A Budapesti Gazdasági Főiskola tagja az Európai Egyetemek Szövetségének (EUA) és az európai gyakorlatorientált képzést folytató felsőoktatási intézményeket tömörítő EURASHE-nak.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr