rss
Az év adótanácsadó cégévé választották a Deloitte-ot

Az év adótanácsadó cégévé választották a Deloitte-ot

Budapest, 2011. május 20.  – Az International Tax Review, nagy tekintélyű nemzetközi adózási szaklap 2011-ben a Deloitte Zrt.-t választotta az év adótanácsadó cégének Magyarországon; közép-európai anyavállalatát pedig Közép-Európa legjobbjává.

Kulcsinformációk

  • Az ITR szakmai zsűrije a mozgósítható tanácsadói csapat mérete, a megoldott feladatok összetettsége és a tanácsadók innovatív szemléletű megközelítése szerint rangsorolta a benyújtott pályázatokat -- a Deloitte ebben a versenyben érdemelte ki a legjobbnak járó elismerést.
  • Az ITR díjának odaítélésekor vélhetően hangsúlyos szempont volt a Deloitte pénzintézeti szektorban mutatott jártassága, a bankok és biztosítótársaságok előtt álló kihívások ismerete, és a kihívásokra adott tanácsadói válaszok magas szakmai színvonala.
  • A Deloitte pályázatában értékelt megbízások háromnegyede a pénzügyi szektor cégeinek nyújtott szolgáltatásokat tartalmazott, de a Deloitte adócsapata természetesen más területeken, így például az energia-ipari, vagy a termelő vállalati szektorban is komoly iparági felkészültséggel rendelkezik tanácsadóként.

Eredeti sajtóközlemény

Az év adótanácsadó cégévé választották a Deloitte-ot

Képek

Kövesdy Attila

Veszprémi István

Videók

Idézetek

Kövesdy Attila, a Deloitte Zrt. Adóosztályának vezetője
“Az ITR adózási szaklap bírálóbizottsága által odaítélt díj az egyik legnagyobb nemzetközi szakmai elismerés, amit egy tanácsadó vállalat kiérdemelhet. A díj egy olyan összehasonlításnak az eredménye, amelynek a hitelességéhez nem férhet kétség, és amelynek jelentőségét a tanácsadói piac szereplői és az ügyfelek egyaránt, maradéktalanul elismerik.”

Veszprémi István, a Deloitte Zrt. adópartnere
“A Deloitte számtalan esetben bizonyította, hogy egyszerre képes megfelelni a legkülönfélébb ügyfélelvárásoknak, hogy a döntően hazai központtal rendelkező, feltörekvő közepes méretű vállalatok igényeit képes ugyanolyan professzionálisan kiszolgálni, mint a legnagyobb nemzetközi nagyvállalatok -- ettől sokszor eltérő -- elvárásait. Meggyőződésünk, hogy az ITR díja ennek a képességünknek is az elismerése.”

Céginformáció

A Deloitte-ról

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 170 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr