rss
Brad King Budapesten: Az internet maga a digitális vadnyugat

Brad King Budapesten: Az internet maga a digitális vadnyugat

Létrehozó, terjesztő, felderítő és gyilkos – aktivitása szerint minden internetező e négy kategória egyikébe tartozik – állította Brad King digitális kommunikáció szakértő, a Wired magazin egykori állandó szerzője a Budapesti Gazdasági Főiskolán tartott előadásán, melynek témája a közösségi média üzleti célú felhasználása volt.  A szakember szerint az internet maga egy tökéletlen rendszer – a digitális vadnyugat –, és pont ebben áll hihetetlen sikerének titka is.

Kulcsinformációk

  • Brad King digitális kommunikáció szakértő, a Wired magazin egykori állandó szerzője a Budapesti Gazdasági Főiskolán előadást tartott a közösségi média üzleti célú felhasználásáról.
  • Az előadó szerint az internet azért sikeres, mert felkínálja a lehetőséget, hogy a rendelkezésre álló platformokon bárki tökéletesebb eszközöket alkosson, mint a meglévők, vagy akár új platformot hozzon létre.
  • A jól megtervezett online üzleti modell arra épül, hogy a cég üzenetei hogyan tudnak majd terjedni az online térben – adott esetben a kommunikátorok ráhatása nélkül.
  • A sikeres kommunikáció transzmediális, ezért az online vállalati jelenlét tervezésekor gondolni kell az offline megjelenésekkel való kapcsolatra is.
  • Az előadás vázlata a linkre kattintva megtekinthető.

Eredeti közlemény

Brad King Budapesten: Az internet maga a digitális vadnyugat

Fotók

Kapcsolódó tartalmak

Brad King honlapja

A BGF honlapja

A BGF Facebook oldala

Az Avantgarde Group Facebook oldala

Intézményi információ

BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA
Magyarország legnagyobb, mintegy 20 ezer hallgatót képező főiskolája, a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) 2000. január elsejétől a három jogelőd intézmény – a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola, a Külkereskedelmi Főiskola, valamint a Pénzügyi és Számviteli Főiskola – összevonásával alakult meg. A jogelőd intézményekben végzettek, illetve az elmúlt években BGF-es oklevelet szerzők a hazai munkaerőpiac legelismertebb, legkeresettebb szakemberei, számosan közülük a magyar társadalom és gazdaság vezető személyiségei.Budapesti Gazdasági Főiskola küldetése az, hogy az üzleti tudományokban, valamint a kapcsolódó tudományágak területén az alapképzés, a mesterképzés, a szakirányú továbbképzés és egyéb felsőfokú szakképzés szintjén az ország és a kelet-közép-európai térség egyik vezető gazdasági felsőoktatási intézménye legyen.
A Budapesti Gazdasági Főiskola 2010 májusában a Felsőoktatási Minőségi Díj elismerésben részesült a minőségfejlesztés terén elért kiemelkedő eredményeinek elismeréséül.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr