rss
Új vezető a Deloitte könyvvizsgálati üzletágának élén

Új vezető a Deloitte könyvvizsgálati üzletágának élén

Márciustól Horváth Tamás vezeti a Deloitte könyvvizsgálói üzletágát. A szakember Gion Gábort követi ebben a pozícióban, aki a jövőben mindenekelőtt vezérigazgatói teendőire kíván koncentrálni.

Kulcsinformációk

  • Horváth Tamás bejegyzett könyvvizsgáló.
  • 1992-ben csatlakozott a Deloitte hazai irodájához.
  • Jelentős tapasztalattal rendelkezik a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett cégek beszámolóinak auditálásában, a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) vállalati bevezetésében, továbbá a hazai és nemzetközi vállalatok könyvvizsgálatának és a tranzakciókhoz kapcsolódó tanácsadási szolgáltatásoknak az irányításában.
  • Vezetőként fő feladata a társaság könyvvizsgálati üzletágának fejlesztése lesz.

Az eredeti sajtóközlemény

Új vezető a Deloitte könyvvizsgálati üzletágának élén

Fotó

Horváth Tamás

Kapcsolódó tartalmak

Korábbi sajtóanyagok

Céginformáció

A Deloitte-ról

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 170 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr