rss
Együtt a nőkért! – Megalakult a Terézanyu Klub

Együtt a nőkért! – Megalakult a Terézanyu Klub

2011. április 15-én megalakult a Terézanyu Klub, amelyet azzal a szándékkal hívott életre Rácz Zsuzsa, a Terézanyu-könyvek szerzője a nőkről gondoskodó magyar világcéggel, a Richter Gedeon Nyrt.-vel közösen, hogy teret és alkalmat biztosítson egy támogató női közösség létrejöttének.

Terézanyu Klub

 • A Terézanyu Klub elsődleges célja, hogy egy erős női  támogató hálózat jöjjön létre, amelynek tagjai számíthatnak egymásra, hiszen a női életpályák sikeres alakulásában alapvető szerepet játszanak a támogató hálózatok, mégis sokan nélkülözik ezeket.
 • A Klub nyitott mindazon nők számára, akik biztonságos, elfogadó, dinamikus közösséghez kívánnak tartozni és ezért a közösségért maguk is szívesen tesznek.
 • A csatlakozásra jó alkalmat ad a most meghirdetett Terézanyu pályázat is.

Terézanyu pályázat 2011

 • Két témakörben várjuk a történeteket:
  Hány élete van egy nőnek?
  Első szerelmem története
 • A pályázaton egy maximum 5000 karakteres írással lehet részt venni. Egy pályázó akár mindkét kategóriában adhat be pályázatot.
 • A művek beküldésének határideje 2011. május 31., a pályázatokat a klub@terezanyu.hu címre várjuk.
 • A legjobb szerzők értékes könyvutalványokat nyernek, illetve -- a tavalyihoz hasonlóan -- több különdíjat is kiosztunk. A legjobb történetek olvashatóak lesznek a terezanyu.hu oldalon. 

Az eredeti sajtóanyagok

Együtt a nőkért!

Pályázati felhívás

Fotó

 

Videó

Terézanyu Klub ünnepélyes megnyitó:
Pályázati felhívás:Idézetek

Rácz Zsuzsa, a Terézanyu-könyvek szerzője
“A Klub létrehozásának ötlete annak a jelenségnek a felismeréséből ered, amely a Terézanyu-könyvek mintegy tíz éves pályafutását kíséri: nők százai osztják meg velem saját életük történetét, támogatást, tanácsot, együttérzést várva. A tavaly első ízben megszervezett “Terézanyuságom története” pályázat sikere is bizonyítja: a nők többségének igénye van a támogató, nyitott közösséghez való tartozáshoz.”

Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. PR és Kormányzati Kapcsolatok vezetője
„A Richter Gedeon Nyrt. mindig is nagy figyelmet fordított a nők egészségére. A most megalakult Terézanyu Klub révén lehetőségünk nyílik arra, hogy a Klubtagok nemcsak testi, hanem lelki egészségére is gondot fordítsunk. Kiemelkedő jelentőségűnek tartjuk, hogy létrejött egy olyan közösség, ahol a tagok megoszthatják gondolataikat, kételyeiket, beszélhetnek problémáikról és segítséget kérhetnek egymástól hétköznapi, vagy kivételes döntéseik meghozatalában.”

Háttérinformáció

Rácz Zsuzsa
Rácz Zsuzsa író. 1972-ben Miskolcon született, tíz éven át volt szabadúszó újságíró, majd pr-es és reklámszövegíró. Első könyve 1998-ban jelent meg Kábítószeretet címmel. Az írás mellett Rácz Zsuzsa jelenleg szupervízorként és coachként dolgozik.

Terézanyu-könyvek
Rácz Zsuzsa első regénye 2002-ben jelent meg Állítsátok meg Terézanyut! címmel, amelynek szingli főhősnője gyorsan az olvasók szívébe lopta magát. A könyv rövid időn belül bestseller lett, több mint 140 000 eladott példánnyal.  A nagysikerű történet folytatása 2009 novemberében jelent meg Nesze Neked Terézanyu! címmel, amely már nem a szingli-lét krónikája, hanem a “holtomiglan- holtodiglan”- kérdését, vagyis az elköteleződés dilemmáit járja körbe pimasz humorral.

Richter Gedeon Nyrt.
Az immáron 110 éves magyar központú Richter Gedeon Nyrt. magas szellemi hozzáadott értékű termékeket állít elő. A Richter, mint  felelősen gondolkodó hazai gyógyszeripari vállalat számára stratégiai cél a betegek részére korszerű ugyanakkor megfizethető árú készítmények ellátásának biztosítása.  A Richter számára a nőgyógyászati készítmények forgalmazása kiemelt jelentőségű, melyben a Társaság világviszonylatban is az egyik meghatározó szereplő.  Fontos célja, hogy megbízható és stabil partnerként álljon a nők rendelkezésére. Éppen ezért örömmel áll egy olyan nemes és a nők számára hiánypótló kezdeményezés mellé, mint a Terézanyu Klub, mely a Társaság hazai társadalmi szerepvállalásának egy újabb megnyilvánulása.

A Richter a világ azon néhány cége közé tartozik, amely a nőgyógyászati készítmények teljes palettáját kínálja: korszerű orális fogamzásgátló, sürgősségi- és hormonpótló tablettákat, gombaölő készítményeket, s határozott szándéka, hogy a választékot folyamatosan bővíti, hozzájárulva ezáltal is a nők tudatos család tervezésének megvalósításához.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr