rss
Új vezető a Deloitte vállalatértékelési és pénzügyi modellezési üzletágának élén

Új vezető a Deloitte vállalatértékelési és pénzügyi modellezési üzletágának élén

Új szakember vezeti márciustól a Deloitte hazai irodájának vállalatértékeléssel és pénzügyi modellezéssel foglalkozó üzletágát.

Kulcsinformációk

  • A szakember 2006 februárjában csatlakozott a Deloitte Zrt. csapatához.
  • Elsősorban pénzügyi modellezési és vállalatértékelési feladatokban, valamint a gyógyszeriparral és egészségüggyel kapcsolatos tanácsadási projektekben vett részt.
  • Szakterületén jelentős nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkezik, tagja a Deloitte közép-kelet-európai regionális vállalatértékelési és pénzügyi modellezési csapatának.
  • Szabadidejében kerékpározik, korábban válogatott versenyzőként két alkalommal indult az országúti kerékpáros világbajnokságon.
  • Jelenleg a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség alelnöke.

Eredeti sajtóközlemény

Új vezető a Deloitte vállalatértékelési és pénzügyi modellezési üzletágának élén

Fénykép

Kovaloczy Áron

Kapcsolódó tartalmak

Korábbi sajtóanyagok

Céginformáció

A Deloitte-ról

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési és pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 170 000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.hu/magunkrol.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr