rss
240 ezer euro beruházás a Lindab biatorbágyi üzemében

240 ezer euro beruházás a Lindab biatorbágyi üzemében

A Lindab biatorbágyi üzemében új gyártósor került beüzemelésre márciusban, a termelésbővülés eredményeként további bevétel növekedést vár 2011-ben az építőipari vállalat. A mintegy 240 000 euróból, azaz kb. 65 millió forintból megvalósult beruházásnak köszönhetően a finomacél termékeket és épületrendszereket gyártó cég mostantól egy úttörő, modern tetőprofil előállítását kezdi meg Magyarországon.

Kulcsinformációk

 • Mintegy 240 000 euróból, azaz kb. 65 millió forintból új, innovatív tetőprofil gyártására alkalmas modern gyártósor kezdi meg működését 2011-ben a Lindab biatorbágyi üzemében
 • Évente közel 350 000 m² új tetőprofil előállítását tervezi a cég az új gyártósoron.
 • A termék szerelésre kész állapotban gördül ki a gyártósorról, nincs szükség külön rögzítő segédelemek és korczáró alkalmazására.
 • A kétféle profil-magassággal készülő „Click” tetőprofil (25 ill. 38 mm) háromféle bevonattal, és összesen 17 különféle színben készül majd a biatorbágyi üzemben.
 • Az új termék az április 5-10. között látogatható Construma kiállításon kerül bemutatásra a nagyközönségnek.

Eredeti sajtóközlemény

 240 ezer euro beruházás a Lindab biatorbágyi üzemében

Videó


Fényképek

 

 Idézetek

Kotormán István, a Lindab fejlesztési- és oktatási vezetője:

 • A fejlesztéssel lehetővé válik a válság ellenére hazánkban is egyre gyarapodó minőségi síkfedési igények magasabb szintű és szélesebb körű kielégítése.
 • Az innováció leglényegesebb eleme az, hogy a termék szerelésre kész állapotban gördül ki a gyártósorról, tehát nincs szükség külön rögzítő segédelemek és korczáró alkalmazására.

Kapcsolódó tartalmak

A Lindab honlapja

Céginformációk

Lindab
A skandináv érdekeltségű Lindab céget 1959-ben alapították, a svédországi Bastad városában. Az azóta világszerte érdekeltségekkel bíró nemzetközi cégcsoport építőipari termékeket és épületrendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz horganyzott svéd acéllemezből a Ventiláció és Profil üzletágakban. A Lindab 5000 alkalmazottat foglalkoztat a világ több mint 30 országában.

A Lindab hazánkban az első cég volt, amely az acél alapanyagú, könnyűszerkezetes építési anyagokat egy hazai követelményeknek megfelelő, Magyar Szabvány szerint kialakított, komplett rendszerben kínálta. A cég ma már több mint 10 000 négyzetméteren folytat gyártótevékenységet. Az 1992-es alapítást követő töretlen fejlődés tette lehetővé, hogy a Lindab Magyarország a kelet-európai régió központja, kereskedelmi és fejlesztési motorja lett.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr