rss
Egészségmegőrző programot indított munkatársai részére a FLOW PR

Egészségmegőrző programot indított munkatársai részére a FLOW PR

Magyarország egyik vezető kommunikációs tanácsadó cége, a FLOW PR tavaly uniós támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében, melynek segítségével a cég egészségmegőrző programot indított munkavállalói részére. A most beindított egészségügyi program, valamint a rekreációs helyiség ünnepélyes megnyitása alkalmából csütörtök délután mini-pingpong bajnokságot rendeztek.

Kulcsinformációk

 • A FLOW PR tavaly uniós támogatást nyert a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében, melynek segítségével a cég egészségmegőrző programot indított munkavállalói részére.
 • Az „Irodai egészségfejlesztés 21. századi technikákkal” elnevezésű munkahelyi egészségvédő program három elemből áll.
 • A FLOW PR elsőként egy gyógytornász és –masszőr bevonásával, az ülőmunka ártalmait csökkentő mozgás, állóképesség-fejlesztés és gyógymasszázs lehetőségét teremtette meg munkavállalói számára.
 • A program második elemeként a munkatársak egészségmegőrzéssel, egészséges táplálkozással, helyes testtartással és stressz-kezeléssel kapcsolatos képzésen vehetnek részt.
 • Végül az ügynökség új irodájában egy rekreációs szobát alakítottak ki, amelyben pingpongasztal, masszázsfotel kapott helyet, a későbbiekben pedig egy asztali focival is bővülnek majd az irodai mozgáslehetőségek.
 • A teljes programot az Európai Unió több mint 9 millió forinttal támogatta.

Eredeti sajtóközlemény

Egészségmegőrző programot indított munkatársai részére a FLOW PR

Videó


Fényképek

 

 Idézetek

Szabados Krisztián, a FLOW PR ügyvezető igazgatója

 • Eredményeinket munkatársaink kreativitásának, munkabírásának és dinamizmusának köszönhetjük. Tisztában vagyunk azzal, hogy a hatékonyság további növeléséhez arra is szükség van, hogy segítsük munkatársaink testi és lelki egészségének megőrzését. Ezért dolgoztuk ki a három elemből álló munkahelyi egészségvédő programot.Battai Eszter, a FLOW PR operatív igazgatója, az egészségmegőrző projekt vezetője

 • Munkatársaink irodai munkát végeznek, ami sok esetben fárasztó tevékenységet jelent a munkaidő nagy részét kitevő számítógép használat és a minimális fizikai aktivitás miatt. A határidők betartásának kényszere ugyanakkor folyamatos stresszhelyzettel jár együtt.
 • Meggyőződésünk, hogy a kollégáink számára biztosított egészségfejlesztő, rekreációs programok nagyban hozzájárulnak energiaegyensúlyuk visszaállításához, testi-lelki komfortérzetük javításához.

Kapcsolódó tartalmak

A Flow Public Relations hivatalos honlapja

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. honlapja

Céginformáció

Flow Public Relations
A FLOW PR (Privy Council Communications néven) 2003-ban alakult. Az ügynökség üzleti stratégiai kommunikációs tanácsadásra, válságkommunikációra, általános public relations tevékenységre és new media managementre fókuszál. A cégcsoport további tagja a közéleti elemzéseiről ismert Political Capital, a lobbizással foglalkozó FLOW Public Affairs, az egészségügyi tanácsadást végző Health Capital és a környezetpolitikai kutató-tanácsadó intézet, a Green Flow. Cégünk közel 30 alkalmazottja egyetlen közös célért dolgozik, hogy a FLOW PR legyen a régió legjobb PR-ügynöksége.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr