rss
Közel 10 százalékos árbevétel-növekedés a 77 Elektronika Kft-nél

Közel 10 százalékos árbevétel-növekedés a 77 Elektronika Kft-nél

A folyamatos innovációnak és a folytatódó külföldi terjeszkedésnek köszönhetően a gazdasági válság ellenére is közel 10 százalékkal, 9,3 milliárd forintra nőtt a száz százalékban hazai tulajdonú high-tech vállalkozás, a 77 Elektronika Kft. árbevétele 2010-ben. Az idén 25 éves családi cég saját fejlesztésű és gyártású orvosdiagnosztikai eszközeit a világ 72 országába exportálja, a tavalyi évben Kínában és a dél-amerikai kontinensen érték el a legnagyobb áttörést.

Kulcsinformációk

  • 2010-ben mintegy 800 millió forintos, közel 10 százalékos árbevétel-növekedést ért el a 77 Elektronika Kft.
  • A magyarországi vércukormérő piacon vezető szerepet betöltő cég belföldi és export forgalmát egyaránt növelni tudta.
  • A vállalat a világ 72 országába exportálja orvosi eszközeit, a tavalyi évben Kínában és a dél-amerikai kontinensen értek el jelentős sikereket.
  • A cég évről évre az árbevételének 8-9 százalékát forgatja vissza a fejlesztésekbe, melynek köszönhetően a gazdasági válság ellenére is növekedni tudott.

Eredeti sajtóközlemény

Közel 10 százalékos árbevétel-növekedés a 77 Elektronika Kft-nél

Fénykép

Magyar Termék Nagydíj - Zettwitz Sándor

Idézet

Zettwitz Sándor, a 77 Elektronika Kft. ügyvezető igazgatója

“Vállalatunk a világ 72 országába exportálja orvosi eszközeit, a tavalyi évben Kínában és a dél-amerikai kontinensen értünk el jelentős sikereket. A siker kulcsát azonban főként abban látom, hogy fejlesztés-orientált családi vállalkozásként az elmúlt huszonöt évben mindig az innovációt és az állandó, megbízható minőséget tartottuk fő alapelveinknek. Évről évre az árbevételünk 8-9 százalékát forgatjuk vissza a fejlesztéseinkbe, melynek köszönhetően a gazdasági válság ellenére is növekedni tudtunk.”

Kapcsolódó tartalmak

A 77 Elektronika Kft. honlapja

Céginformáció

A 77 ELEKTRONIKA KFT.

A 100 százalékban magyar tulajdonú cég 1986-ban alakult Budapesten és hamarosan jól működő, elismert magánvállalat lett. Folyamatos növekedésének záloga, cégfilozófiája, mely innovációra, fejlesztésre épít, fő erőssége a hazai szakemberekből álló, több mint 60 fős kutató és fejlesztő gárda. A 77 Elektronika Kft. tevékenysége magában foglalja a termékei tervezését, mechanikai, hardware és software fejlesztését, miközben jelentős gyártási kapacitással is rendelkezik. Az orvosi elektronika területén a 77 Elektronika Kft. Vércukormérő és vizeletelemző reflexiós fotométereket és ezek reagens anyagait gyártja személyes és laboratóriumi használatra. A vállalat, vezető szerepet tölt be a magyarországi vércukormérő piacon, ugyanakkor számos vércukormérő készüléket fejlesztett ki OEM alapon külföldi piacra is.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr