rss
Váltóláz – ki a legjobb „bróker”?

Váltóláz – ki a legjobb „bróker”?

 „Váltóláz” névvel február elején indul a Generali befektetési játéka, melynek célja a lakosság pénzügyi kultúrájának fejlesztése és a pénzügyi döntések tudatosabbá tétele. A vállalkozó kedvűeknek februártól három hónap alatt a lehető legmagasabb hozamot kell elérniük egy általuk kialakított, virtuális befektetési portfólióból, melyet azonban a Generali tényleges, élesben is működő eszközalapjai segítségével, valós árfolyamokon forgathatnak.

Kulcsinformációk

  • Állampapír, árfolyamkockázat, THM, portfólió. Talán az egész világot sújtó recesszió hatása vagy éppen a pénzügyi kultúra gyökeres változása miatt egyre többen tudják, mit jelentenek ezek a kifejezések, és sokan kíváncsiak is a brókerek és befektetések sokszor misztikusnak tűnő világára. A Generali szakemberei ugyanakkor szeretnék, ha az emberek pénzügyi ismeretei tovább bővülnének, és a válság lecsengésével még otthonosabban mozognának a befektetések területén. Ez a cél vezérelte a biztosítót, amikor meghirdette „Váltóláz” elnevezésű befektetési játékát
  • A kategóriánként kihirdetett győztesek megkapják a játékban elért 1 000 000 Ft / 4 000 € feletti hozamot, de minimum 150 000 Ft-ot. Ha a nyertes már rendelkezik a Generalinál befektetési egységekhez kötött életbiztosítással, akkor eseti díjként kapja meg a nyereményét, ha nem, akkor ezzel megegyező értékű „Aranyszárny” egyszeri díjas életbiztosítást kap.
  • Mindemellett a regisztrált játékosok részt vehetnek egy kvízjátékon is, ahol munkanapokon biztosítási és befektetési témában lehet különböző kérdésekre válaszolni. Kéthetente szállodautalványt kapnak azok, akik minden nap helyesen válaszolnak a feltett kérdésekre. A játék végén a legtöbb jó választ adó játékos 20.000 Ft értékű ajándékutalványt kap.
  • A játékosok támogatására és pénzügyi ismereteik bővítésére a „Váltóláz” honlapján a biztosító szakértői egy pénzügyi fogalomtárat is elhelyeztek, amelyben minden fontos gazdasági-befektetési szakkifejezésről olvasható egy rövid, közérthető leírás, amely segíti játékosokat a minél jobb eredmény elérésében.

Eredeti sajtóközlemény

Generali “Váltóláz” befektetési játék

Fényképek

Schaub Erika

Idézetek

Schaub Erika, a Generali biztosító életbiztosításokért is felelős üzletágvezetője:

  • „Régóta gondolkodunk azon, hogyan tudnánk úgy megmutatni a befektetési lehetőségeket az embereknek, hogy közben lehetőségük legyen pénzügyi ismereteik fejlesztésére is, így született meg a „Váltóláz” ötlete. Ennek lényege, hogy a játékosok kockázat nélkül próbálhatják ki, milyen eredményeket érhetnek el az életbiztosítások mellé választható eszközalapok – kötvény, részvény, ingatlan – eseti befizetésein. Az indulók kezdetben egymillió forint, illetve 4000 euró értékű virtuális pénzt kapnak, ezzel kell gazdálkodniuk április végéig.”

Kapcsolódó tartalmak

A Generali honlapja

A “Váltóláz” befektetési játék honlapja

Generali-Providencia Biztosító Zrt.

A Generali-Providencia ötszörös Kiváló Márka, az Euromoney brit gazdasági-üzleti magazin felmérése alapján 2005-ben Kelet-Közép-Európában a szektor legjobb vállalata, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének véleménye alapján többszörös szolgáltatás minőségi verseny győztes. 2006-ban megkapta a legjobb kelet-közép-európai biztosítónak járó elismerést a Nemzetközi Alkusz Szövetségtől. Ugyanebben az évben elnyerte a European Foundation for Quality Management „Elismerés a Kiválóságért” nemzetközi elismerését. 2007-ben General Casco terméke magyar minőség díjas lett, e-oktatás kategóriában Magyar Minőség Háza díjat nyert, weblapja pedig elnyerte az Év Honlapja 2007 elismerést. 2008-ban a magyarországi Good CSR Program keretében társadalmi felelősségvállalás díjat nyert. Az 1,2 millió ügyféllel rendelkező Generali-Providencia Biztosító Zrt. a hazai biztosítási piac második legnagyobb biztosítótársasága, a 14 közép-kelet-európai országban működő Generali PPF Holding B.V. leányvállalata. A Holding leányvállalatain keresztül 14 milliárd euró értékű vagyont kezel, és a régióban 10 millió ügyféllel rendelkezik. A Hollandiában bejegyzett Generali PPF Holding szervezeti központja a Cseh Köztársaság területén, Prágában van. A Generali PPF Holding B.V. az  Assicurazioni Generali (51%) és a PPF Csoport (49%) közös vállalata.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr