rss
A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége üdvözli az Új Széchenyi Terv meghirdetését

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége üdvözli az Új Széchenyi Terv meghirdetését

Alkalmasak a kilábalás megalapozására és hazánk új fejlődési pályára állítására az Új Széchenyi Tervben (ÚSZT) megfogalmazott gazdaságfejlesztési irányok a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) szerint. A legnagyobb hazai munkaadói szervezet üdvözölte, hogy – javaslataival és a BUSINESSEUROPE elképzeléseivel összhangban – a tervben kiemelt hangsúlyt kap a foglalkoztatás növelése és a vállalkozásbarát gazdasági környezet megteremtése.

Kulcsinformációk

  • Az MGYOSZ támogat minden olyan intézkedést, amely lehetővé teszi új munkahelyek létrehozását és ezzel a jelenlegi rendkívül alacsony foglalkoztatottsági ráta növelését.
  • Egyúttal felhívja a döntéshozók figyelmét arra, hogy nemcsak a beruházások, hanem a piacteremtés megfelelő támogatása is kiemelt jelentőséggel bír.
  • Az MGYOSZ javasolja az állami garanciarendszer kiterjesztését, annak érdekében, hogy ezzel javuljon a pályázó kis- és középvállalkozások finanszírozhatósága és hitelképessége.

Eredeti sajtóközlemény

Link: A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége üdvözli az Új Széchenyi Terv meghirdetését

Fényképek

Idézetek

Dr. Futó Péter, az MGYOSZ elnöke, a BUSINESSEUROPE alelnöke

„Üdvözöljük az Új Széchenyi Terv egyszerűbb szabályozását, valamint a gyorsabb eljárások és gyorsabb kifizetések ígéretét, és bízunk abban, hogy az ÚSZT-ben meghirdetett támogatások legnagyobb hányada – közvetlenül vagy közvetve – eljut a hazai kis- és középvállalkozásokhoz.”
„A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége, ahogy eddig is, a jövőben is készen áll szakmai konzultációkkal, szakértői javaslatokkal és észrevételekkel segíteni, támogatni a gazdaság talpra állítását, a foglalkoztatás növelését, és versenyképességünk javítását célzó kormányzati erőfeszítéseket.”

Céginformációk

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége 1902-ben alakult. A versenyszféra több mint 60%-át képviseli mind a befektetett tőke, mind a forgalom és a munkavállalók számát tekintve. 15 megyei-regionális és 51 szakmai szövetséget tömörít. Az MGYOSZ 2005 óta tagja az 1958-ban alakult BUSINESSEUROPE-nak, amely Európa legbefolyásosabb munkaadói érdekképviseleti szervezeteként 34 ország 40 munkaadói szövetségeit tömöríti, és 25 multinacionális vállalat is közvetlen tagja.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr