rss
„Deloitte Közös Többszörös” – értékteremtő program, vagy eszköz beteg, illetve hátrányos helyzetű gyermekek képességfejlesztésére

„Deloitte Közös Többszörös” – értékteremtő program, vagy eszköz beteg, illetve hátrányos helyzetű gyermekek képességfejlesztésére

A Deloitte magyarországi társaságai a tavalyi évhez hasonlóan idén is pályázatot hirdetnek jótékony célú szervezetek, alapítványok számára. A Deloitte idén azokat a pályázó szervezeteket keresi, amelyek valamilyen formában beteg, vagy hátrányos helyzetű gyermekek képességfejlesztésében nyújtanak segítséget. Az elnyerhető legmagasabb összeg 3 millió forint.

Kulcsinformációk

 • A pályázat középpontjában a beteg ,vagy hátrányos helyzetű gyermekek képességfejlesztéséhez nyújtandó segítség áll.
 • Döntő szempont a támogatás célja, vagyis elvárás a pályázókkal szemben, hogy röviden mutassák be jelenlegi munkájukat, és azt, hogy a beteg, vagy hátrányos helyzetű gyermekek képességfejlesztése során pontosan mire szeretnék felhasználni a pályázaton elnyert összeget.
 • További követelmény, hogy dolgozzanak ki egy koncepciót arra, hogyan tudják a leghatékonyabban felhasználni a Deloitte-tól kapott támogatást.
 • Az elbírálásnál további fő szempont, hogy a program/eszköz széles közönség számára is hasznosítható legyen, általa új, távlati lehetőségek nyílhassanak meg esetleges jövőbeli projektekhez, azaz, extra értéket teremtsen az elnyert támogatással.
 • Az elnyerhető legmagasabb összeg 3 millió forint.
 • A pályázat beküldésének határideje 2011. február 14. hétfő 18 óra.

Eredeti sajtóközlemény

„Deloitte Közös Többszörös” - értékteremtő program vagy eszköz beteg vagy hátrányos helyzetű gyermekek képességfejlesztésére

Fotó

Gion Gábor_fotó Lakos Gábor_02

Idézetek

Gion Gábor, a Deloitte Zrt. elnök-vezérigazgatója
“A Deloitte célja, hogy olyan ügyet támogasson, amely képviselője konkrét elképzeléssel rendelkezik arról, hogyan tud hatékonyan és átláthatóan rendelkezni a számára biztosított pénzösszeggel.”

Kapcsolódó tartalmak

A részletes pályázati feltételek

Korábbi sajtóanyagok

Céginformáció

A Deloitte-ról
A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.com/hu/magunkrol.

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember, Drabos és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 140 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 169.000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr