rss
EU Gateway Program- Újabb lehetőség az innovatív kis- és középvállalatoknak üzleti kapcsolataik bővítésére Japánban és Koreában

EU Gateway Program- Újabb lehetőség az innovatív kis- és középvállalatoknak üzleti kapcsolataik bővítésére Japánban és Koreában

Idén is várják a különböző szektorokban tevékenykedő kis-és középvállalatok jelentkezését az EU Gateway Program kiírásaira. Az EU Gateway A Program 2008. júniusában indult, célja, hogy professzionális, személyre szabott tanácsadással és szolgáltatásokkal segítse azokat az Európai Unió tagországaiban működő vállalkozásokat, melyek a Japánban illetve Dél-Koreában történő üzleti megjelenésben potenciális lehetőséget látnak. A Program lehetőséget kínál egy üzleti héten történő részvételre a célország(ok)ban.

Kulcsinformációk:

 • Az üzleti együttműködés a „Gateway to Japan” kampány sikerein és tapasztalatain alapul, mely nagyságrendileg 2 500 európai cégnek segített japán üzleti partnerekkel történő kapcsolatteremtésben.
 • Az EU Gateway Program a teljes folyamat során segítséget nyújt a résztvevők számára, akiket egy szakértőkből álló csapat fog segíteni a japán és a koreai üzleti környezet megismerésében, illetve saját stratégiájuk kialakításában.
 • Az alapos előkészítés és a folyamatos támogatás segít a távol-keleti piacokon gyakran előforduló problémák kezelésében, mint pl. a termékspecifikus szabványok alkalmazása, vagy a termékek elfogadtatása.
 • A Program keretében Japánban összesen 30, Koreában pedig 15 üzleti hét megszervezésére kerül sor.
 • Az üzleti találkozókat különböző gazdasági szektoronként szervezik meg, találkozónként mintegy 40 cég utazhat Japánba és mintegy 30 Dél-Koreába.

Jelentkezési határidők

 • Építés és épülettechnológia – Korea (jelentkezés határideje: 2011. január 28.)
 • Környezet és megújuló energiaszektor – Korea (a jelentkezés határideje: 2011. január 28.)
 • Építés és épülettechnológia – Japán (jelentkezés határideje: 2011. április 22.)
 • Orvosi eszközök és technológiák – Korea (jelentkezés határideje: 2011. május 6.)
 • Információs és Kommunikációs Technológiák – Japán (a jelentkezés határideje: 2011. július 15.)

Eredeti sajtóközlemény

EU Gateway Program- Újabb lehetőség az innovatív kis- és középvállalatoknak üzleti kapcsolataik bővítésére Japánban és Koreában

Kapcsolódó tartalmak

Az EU-Gateway program weboldala

Korábbi sajtóanyagok

Céginformáció

A Deloitte-ról
A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.com/hu/magunkrol.

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember, Drabos és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 140 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 169.000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

 • twitter
 • facebook
 • linkedin
 • youtube
 • flickr

Fotók » Flickr