rss
Deloitte: A következő 25 évben is az olaj- és gázipar szolgáltatja a világ energiaellátásának túlnyomó részét

Deloitte: A következő 25 évben is az olaj- és gázipar szolgáltatja a világ energiaellátásának túlnyomó részét

Érdekes képet kapunk, ha a kőolaj árára a gazdasági fellendülés egyik általános fokmérőjeként tekintünk, mert bár a gazdasági mutatószámok mostanában világszerte gyengülést mutatnak, az olaj jegyzésárai töretlenül emelkednek. A Deloitte globális energiaipari csoportja által összeállított 2011 Oil & Gas Reality Check („Az olaj- és gázipar valós helyzete 2011-ben”) című jelentés az előttünk álló év olaj- és gázipari tendenciáit és kérdéseit vizsgálja: a mélytengeri fúrások kilátásait, a következő lehetséges alternatív energiaforrást, valamint Ázsia növekvő befolyását az iparágon belül.

Kulcsinformációk

  • Az elkövetkezendő 25 évben a világ energiaellátásának nagy részét továbbra is az olaj fogja biztosítani.
  • Az olaj- és gázipari cégek változatlanul jelentős befektetéseket hajtanak végre az Északi-tengeren.
  • Ázsia mindeközben egyre inkább az olaj- és gázipari tevékenység központjává válik.
  • Kínában a nem hagyományos gázok hazai össztermelésében várhatóan ugrásszerű növekedés fog bekövetkezni.

Eredeti sajtóközlemény

Deloitte: A következő 25 évben is az olaj- és gázipar szolgáltatja a világ energiaellátásának túlnyomó részét

Fényképek

Gion Gábor_fotó Lakos Gábor_02

Idézet

Gion Gábor, a Deloitte Zrt. Energia és energiahordozók szektor iparági csoportjának vezetője
“A Deloitte jelentésének célja, hogy megjósolja a főbb iparági tendenciák alakulását az előttünk álló egy évre, segítve ezzel a cégvezetőket egy olyan stratégia kialakításában, amely nem csupán a gazdasági válságból való kilábalást segíti elő, de a fellendüléshez is hozzájárulhat.”

Kapcsolódó tartalmak

2011 Oil & Gas Reality Check jelentés

A Deloitte honlapja

Céginformációk

A Deloitte-ról

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.com/hu/magunkrol.

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember, Drabos és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 140 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 169.000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr