rss
A Dreher jelentése nyerte idén a Deloitte Zöld Béka Díját

A Dreher jelentése nyerte idén a Deloitte Zöld Béka Díját

Három ország összesen 44 pályázatát értékelte idén a Deloitte által létrehozott Közép-Európai Környezeti Jelentés („Zöld Béka”) Díj pályázatának zsűrije. A legjobb fenntarthatósági jelentést a Dreher Sörgyárak Zrt. készítette.

Kulcsinformációk

  • Az idei évben a legjobb fenntarthatósági jelentés kategória győztese a Dreher Sörgyárak Zrt. lett, a kategóriában második helyen az OTP Bank Nyrt., a harmadik helyen pedig a Magyar Telekom Nyrt. végzett. A zsűri értékelése szerint a legjobb környezeti jelentést az Audi Hungaria Motor Kft. készítette.
  • A legjobb külföldi jelentésnek a Holcim Ltd. szerbiai vállalatának pályázatát ítélték.
  • A zsűri által a jelentések vizsgálatánál legfontosabbnak ítélt szempontok az alábbiak voltak: a  nemzetközi összehasonlítások, kitekintések megléte, a cég tevékenységének elhelyezése a gazdaságban, a célok megfogalmazása és teljesülésük vizsgálata, a fajlagos költségek bemutatása és az iparági összehasonlítás.

Eredeti sajtóközlemény

A Dreher jelentése nyerte idén a Deloitte Zöld Béka Díját

Fénykép

Reiniger Róbert Zöld Béka Díj

Idézet

Reiniger Róbert, a Deloitte Zrt. Környezetvédelmi tanácsadás üzletágának igazgatója

“A 2001-ben létrehozott úttörő kezdeményezéssel a hazai és regionális vállalatok szemléletmódjának változásához szerettünk volna hozzájárulni – ahogy az elmúlt évek bizonyították: sikerrel. Mára a Zöld Béka Díj a környezetvédelmi kultúra terjedésének egyik szimbólumává vált hazánk és a régió vállalatai körében.”

Kapcsolódó tartalmak

A Deloitte weboldala

Céginformáció

A Deloitte-ról

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.com/hu/magunkrol.

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember, Drabos és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 140 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 169.000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr