rss
Nyolc magyar cég az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) leggyorsabban növekvő vállalatai között

Nyolc magyar cég az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) leggyorsabban növekvő vállalatai között

A Deloitte közzétette 2010-es Technology Fast 500 felmérését, amely az EMEA térség (Európa, a Közel-Kelet és Afrika) leggyorsabban növekedő állami vagy magánkézben lévő technológiai, média, telekommunikációs, egészségügyi iparágban tevékenykedő, vagy az ún. tiszta technológiákkal foglalkozó vállalatait rangsorolja 24 országban az árbevétel elmúlt öt évi százalékos növekedése alapján.

Kulcsinformációk

  • Az idén tíz éves Deloitte Technology Fast 500 EMEA program, a régió legobjektívabb iparági sorrendje a technológiai ágazatban.
  • A program az elmúlt öt évben a legnagyobb árbevétel-növekedést elért technológiai cégeket ismeri el Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.
  • Az idei Fast 500 lista első helyén a londoni székhelyű Mobile Interactive Group (MIG) végzett.
  • A listán 8 magyar cég szerepel, közülük a legjobb helyezést az internetes megoldásokkal és technológiával kapcsolatos tanácsadással foglalkozó, a NetPincér.hu-t létrehozó Viala Kft. érte el.

Eredeti sajtóközlemény

Nyolc magyar cég az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) leggyorsabban növekvő vállalatai között

Fénykép

Kovács Domonkos

Idézet

Kovács Domonkos, a Deloitte Zrt. pénzügyi tanácsadás üzletágának igazgatója

“Habár az átlagos növekedési ráták kissé alulmaradnak 2009-hez képest, a nehéz pénzügyi körülményekhez képest mégis óriási növekedést tapasztaltunk az idei Fast 500 cégeknél, a mobil technológia és szoftver szektorok pedig különösen előretörtek.”

Kapcsolódó tartalmak

A Deloitte weboldala

Céginformáció

A Deloitte-ról

A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.com/hu/magunkrol.

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember, Drabos és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 140 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 169.000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr