rss
Tartsd a szintet Erős Antóniával!

Tartsd a szintet Erős Antóniával!

Erős Antónia védnökségével kampány indult a Facebook-on a cukorbetegekért, amely a rendszeres vércukormérés fontosságára  hívja fel a figyelmet. A Tartsd a szintet! kezdeményezés célja, hogy szakértői tanácsokkal, receptekkel, és a betegséghez kapcsolódó hírekkel, kutatási eredményekkel segítsen annak a közel 1 millió embernek Magyarországon, akik valamilyen formában érintettek a betegségben, és egyben új, központi online fórumot teremtsen számukra.

Kulcsinformációk

  • Erős Antónia védnökségével kampány indult a Facebook-on a cukorbetegekért, amely a rendszeres vércukormérés fontosságára  hívja fel a figyelmet.
  • Felmérések szerint hazánkban ma már minden tizedik ember érintett valamilyen formában a betegségben, de ezt tízből öten sajnos nem is tudják magukról.
  • A Tartsd a szintet! kezdeményezés célja, hogy szakértői tanácsokkal, receptekkel, és a betegséghez kapcsolódó hírekkel, kutatási eredményekkel segítsen az érintetteknek, és egyben új, központi online fórumot teremtsen számukra.
  • Az általánosan elfogadott szakértői álláspont szerint napi többször, akár 4-5-ször is érdemes ellenőrizni a vércukorszintet.

Eredeti sajtóközlemény

Tartsd a szintet Erős Antóniával!

Fényképek

Videó
Idézetek

Erős Antónia, a Tartsd a szintet! kampány védnöke

“A cukorbetegek esetében a vércukorszint „normál” értéke sok mindentől függ. Vannak, akik a helyes táplálkozásra, a szükséges testmozgásra odafigyelnek ugyan, de vércukorszintjüket már nem mérik rendszeresen, vagy legalábbis helytelenül, és nem elég gyakran. Ahhoz azonban, hogy az orvos által meghatározott saját „normál” értékünket tartani tudjuk, a legtöbb esetben nem elég naponta egyszer mérnünk a vércukorszintünket.”

“Terhességem ideje alatt volt, hogy naponta tízszer is megmértem, de az általánosan elfogadott szakértői álláspont szerint napi többször, akár 4-5-ször is érdemes ellenőrizni az értékeket. Ezért is örültem ennek a kezdeményezésnek, rendkívül fontosnak tartom, hogy a rendszeres, napi többszöri vércukormérés egyre általánosabbá és természetesebbé váljon, hiszen a kezelőorvos így mindig pontos adatokhoz juthat a diabéteszes beteg állapotáról, a cukorbeteg számára pedig ez a fajta bizonyosság jelentheti a teljes élet alapját.”

Kapcsolódó tartalmak

A Tartsd a szintet! Facebook oldala

Információ

A Tartsd a szintet! oldal egy össztársadalmi problémára, a cukorbetegségre kívánja felhívni a figyelmet, a cukorbetegekért jött létre.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr