rss
A Viala Kft. lett a leggyorsabban növekvő hazai technológiai vállalat 2010-ben

A Viala Kft. lett a leggyorsabban növekvő hazai technológiai vállalat 2010-ben

A Deloitte immár 11. alkalommal hirdette meg „Technology Fast 50” versenyét, amely minden évben Közép-Európa ötven leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatát rangsorolja. 2010-ben a Fast 50 ranglistán szereplő vállalatok átlagos növekedési üteme 967 százalék volt, ami javulást jelent a 2009-es értékhez (933%) képest. A rangsorban tíz különböző ország képviselteti magát, az ötvenes listára idén 10 magyar vállalkozás került fel. A helyezettek között továbbra is a szoftveripari cégek vannak jelen a legnagyobb számban.

Kulcsinformációk

  • A 2010-es kiírásban ismételten a Netmedia, egy internetes portált üzemeltető lengyel vállalkozás szerezte meg az első helyet a maga 15 005 százalékos növekedési ütemével.
  • A Rising Stars kategóriában egy internetes sportoldalt üzemeltető cseh vállalkozás, a LiveSport győzött, míg a technológiai nagyvállalatokat tömörítő Big 5 kategóriában az összesített Fast 50 rangsorban is az élen végző lengyel Netmedia bizonyult a legjobbnak.
  • Az idei rangsorban tíz országból szerepelnek vállalatok -- Bulgária, Észtország, Horvátország, Csehország, Lengyelország, Litvánia, Magyarország, Románia, Szerbia és Szlovákia.
  • Ami a hazai cégeket illeti, Magyarországról összesen 10 vállalat ért el helyezést, megközelítve ezzel a magyarok tavalyi kiváló szereplését.

Eredeti sajtóközlemény

A Viala Kft. lett a leggyorsabban növekvő hazai technológiai vállalat 2010-ben

Fénykép

Kovács Domonkos

VideóIdézet

Kovács Domonkos a Deloitte Zrt. pénzügyi tanácsadás üzletágának igazgatója

“A Fast 50 rangsorban szereplő cégek átlagosan 967 százalékos növekedést regisztráltak 2010-ben. Ez a rohamos fejlődés azért is különösen figyelemreméltó, mert a térségben a technológiai szektor különösen megszenvedte a válság hatásait az elmúlt évben.”

Kapcsolódó tartalmak

A Deloitte Technology Fast50 weboldala

A Deloitte weboldala

Céginformáció

A Deloitte-ról
A Deloitte név az Egyesült Királyságban “company limited by guarantee” formában alapított Deloitte Touche Tohmatsu Limited társaságra és tagvállalatainak hálózatára utal, melyek mindegyike önálló, egymástól elkülönülő jogi személy.
A Deloitte Touche Tohmatsu Limited és tagvállalatai jogi struktúrájának részletes bemutatását a következő link alatt találja: www.deloitte.com/hu/magunkrol.

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó-, vezetési, pénzügyi tanácsadási, kockázatkezelési és jogi szolgáltatásokat (ügyfeleinknek együttműködő ügyvédi irodánk, az Ember, Drabos és Szarvas Ügyvédi Iroda nyújtja a jogi tanácsadási szolgáltatásokat) állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 140 országban jelen lévő hálózatán keresztül a Deloitte világszínvonalú szakértelemmel és a helyi igényeknek megfelelő szaktudással felvértezve áll ügyfelei rendelkezésére világszerte. A Deloitte több mint 169.000 szakértője egytől egyig arra törekszik, hogy a kiválóság mércéjévé váljon.


www.hirlabor.hu

A Hírlabor a Flow Public Relations, Magyarország egyik vezető pr-ügynökségének SMR-gyűjtő site-ja. Itt találhatók azok a közlemények, melyeket az ügynökség megbízói már nem hagyományos sajtóközleményként, hanem közösségi funkciókkal gazdagított információgyűjteményként küldenek ki a sajtó munkatársai számára, megkönnyítve ezzel munkájukat. További információkat a Flow Public Relations honlapján talál, az SMR felépítéséről pedig itt olvashat. Ön is...

Folytatás »

Elérhetőségeink

  • twitter
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • flickr

Fotók » Flickr